Sezoni sniženja pridružio se i luksuzni brend FREYWILLE. Limitirana, ali iznimno atraktivna ponuda razveselit će sve koji si dugo žele vječni komad nakita nosiv iz sezone u sezonu. Do kraja siječnja, odabrani FREYWILLE primjerci ekskluzivno su dostupni po 30% nižim cijenama na web stranici shop. FREYWILLE.com. Predstavljamo naš izbor iz najljepših FREYWILLE kolekcija koje oduševljavaju kao upečatljiv modni začin uz gotovo svaki dnevni i večernji outfit

freywille snizenje

Decentan dizajn Adele Bloch-Bauer u bijeloj verziji nadahnut je istoimenom Klimtovom slikom. Razigrane, secesijske linije sinkopiranog ritma isprepliću se preko crne i narančaste podloge. Minimalizam i elegantna klasika koji su nosivi u svakoj prilici. Još jedan dizajn iz kolekcije Hommage a Gustav Klimt privlači harmoničnom kombinacijom snažnijih boja. Radi se o setu Hope uronjenom u ljubičasti sjaj s porukom nade, ukrašen raznobojnim otočićima i spiralnim cvjetnim nizovima.

freywille snizenje

Kao stvoren za romantične i tajanstvene kombinacije tu je profinjeni set Swan Lake iz kolekcije Passionate Russia. Gradacija ružičastih tonova stvara raskošnu kompoziciju s crnim i tamnocrvenim nijansama. Iz iste kolekcije , po prvi puta u Hrvatskoj, dostupan je i dizajn Glorious Firebird. Njegovi jarko crveni motivi oživljavaju čaroban svijet mašte iz ruskih bajki.

freywille snizenje

Nije važno preferirate li ekskluzivne komade nakita ili samo o njima volite sanjariti, inspirirajte se ovim malim umjetničkim djelima koji dolaze u znatno povoljnijim cijenama. Ako želite isprobati ili saznati više informacija o FREYWILLE nakitu, svakako posjetite FREYWILLE butik u Zagrebu, Preradovićeva 2.

On-line Shop: www.freywille.com

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.