Glamurozna, ali pročišćena, minimalistička i svevremenska... Nova kolekcija vjenčanica Zorana Mrvoša učinit će vaš najljepši dan u životu još posebnijim

zoran mrvos kolekcija vjencanica

Nakon podulje stanke dizajner Zoran Mrvoš vratio se na hrvatsku modnu scenu u rujnu prošle godine svojom pret-a-porter kolekcijom za jesen zimu 23/24 i pokupio sve ovacije publike i kritike. Potpuno crna kolekcija s tek malim naznakama bijelog u obliku košulja pronašla je vrlo brzo put do prvih kupaca.

zoran mrvos kolekcija vjencanica

U prosincu je lansirao i svoju prvu bridal kolekciju nazvanu Dare to be… namijenjenu mladenkama s vrlo definiranim stavom, s odmakom od klasičnih vjenčanica, tako da su se tu našli i kombinezoni, kratke haljine, odijelo bez leđa, ali vješto baratajući s klasičnim svadbenim elementima kao što su mašne i saten. Od tada Zoran radi punom parom i nastavlja svoju bridal priču koja će premijerno biti prikazana na Sajmu Vjenčanja u Areni Zagreb, 2-4. 2. 2024.

zoran mrvos kolekcija vjencanica

Iako je ova kolekcija glamuroznija, Mrvoš i dalje inzistira na pročišćenom stilu i minimalizmu. Haljine i odijela inspirirane su divama iz zlatnog doba Hollywooda… Dietrich, Garbo, Hayworth. Kao model koji dočarava stil odabrana je crvenokosa Hana Fort Mlakar koju gledajući zaista doživljavamo kao da gledamo film Gilda.

zoran mrvos kolekcija vjencanica

Mrvošev savjet svim mladenkama kod odabira vjenčanice je: "Kad pronađete onu u koju ste se zaljubile - tu potraga prestaje. Budite samouvjerene, vjerujte u sebe, zaljubite se u sebe i život još više i taj dan se prepustite općenito ljepoti i pamtit će vas - po ljepoti."

zoran mrvos kolekcija vjencanica

"I kad pričamo o cijenama, mnogi su uvjereni kako su dizajnerske haljine po mjeri višeg cjenovnog ranga, ali istina je da dizajnersku haljinu rađenu po vašim mjerama možete imati za cijenu najma haljine iz salona vjenčanica, a ona će vam na kraju ipak ostati kao uspomena na jedan od najvažnijih dana u životu", kaže Mrvoš.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.