Nova kampanja brenda Hippy Garden slavi žensku ljepotu i definira modni senzibilitet. Njegujući poznatu estetiku, ova kolekcija je odličan primjer kako se mogu spojiti različite vrste tkanina, dezena, boja i idealnih formi za romantičarke u duši koje vole hippie dodir u svom modnom odabiru

hippy garden nova kolekcija

"Krojni identitet nove  kolekcije izgleda kao da je mogao nastati danas kao i prije dvadeset godina, ne zato što je bezvremen, nego jer posjeduje autentičnu svježinu, referencijalnu osobnost i neposrednost", Đurđica Vorkapić otvoreno ističe ove činjenice kao bitno formativno iskustvo dosadašnja stvaralaštva brenda. U tom smislu, kolekcija nam rasvjetljava kako nju kao osobu i dizajnericu, tako i cijelu razvojnu tendenciju brenda Hippy Garden.

hippy garden nova kolekcija

Ženstvenu auru, osjet ugode i ravnoteže prožet je skladom crne i crvene boje te minimalističkim oblicima otisnutim na tkanini. Haljine sežu do koljena i tvore neodoljivu kompaktnu cjelinu. Pri izradi ravnih krojnih linija odabir skuba materijala je odličan izbor, a kod ovog midi kombinezona je to ujedno i idealno rješenje gdje oblik i volumen  slijede svojstvena konstruktivna načela. Kombinezon u zelenoj boji njeguje ideju osobnog stila i individualnosti, a precizno povezani prošivi čine kompletan i zaokružen stilski dojam.

hippy garden nova kolekcija

Kolekcija započinje ljupko, šarmantno i s laganom retro notom, a završava u kreacijama suvremenog  karaktera u kojima se poigrava krojevima i siluetama. Jedan od ključnih elemenata i detalja nove kolekcije su diskretne ravne linije – istovremeno neočekivani, ali i savršeni dodatak haljinama, košuljama, kombinezonima i jaknama, su plisirani umetci prepoznatljive Hippy Garden estetike.

Hippy Garden

Kontura mantila je pročišćena, a sastoji se od niza krojnih dijelova s dekoriranim ukrasnim šavovima, poput krajnje pojednostavljene forme muške mantil jakne.

Kolekcija je dostupna na službenim stranicama brenda i u  HIPPY GARDEN trgovini u Masarykovoj 5, a sve novitete iz ponude brenda potražite i na Hippy Garden Instagram profilu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.