Ususret proslavi Međunarodnog dana prijateljstva, 31. srpnja, podsjetimo se uz boje FREYWILLE Mademoiselle narukvica divnih osobina svojih dragih prijatelja: crvena je iskrenost, plava je lojalnost, narančasta odlučnost, odgovornost je zeleno obojena, crna simbolizira snagu ili jakost, a žuta savršeno opisuje vedrinu i veselje...

freywille mademoiselle narukvice

Nova kolekcija FREYWILLE monokromatskih narukvica naizgled je sasvim drugačija od njihovog prepoznatljivog šarenog dizajna ukrašenog ekspresivnim motivima. Ova divna paleta minimalističkog dizajna kreirana je kako bi slavila jednu od najsnažnijih veza među ljudima – prijateljstvo. Naime, iza svake boje krije se značenje jedne karakterne osobine, a koju sigurno ima barem jedan od pravih, iskrenih prijatelja.

freywille mademoiselle narukvice

Ono po čemu su FREYWILLE monokromatske narukvice posebne je što se baš svaka boja može kombinirati u harmoničan odnos s drugom bojom ili nekoliko njih. Tako FREYWILLE slavi različitost koja  se pretvara u čarobno jedinstvo, u odnose koji obogaćuju i ispunjavaju život neprocjenjivim bogatstvom koje zovemo prijatelji.

freywille mademoiselle narukvice

FREYWILLE monokromatske narukvice možete isprobati i razgledati u FREYWILLE online butiku ili osobno u Zagrebu, u Preradovićevoj 2 .

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.