Poznati hrvatski brend ručno rađenih torbica DANIDI, iz Osijeka, koji već godinama obožavaju hrvatske trendseterice, za ovu je jesen pripremio jedan prekrasan novitet u svojoj ponudi. Naime, pripremio je ekskluzivno izdanje svog kultnog modela DIVA torbice, ali ovoga puta s personaliziranom porukom

danidi personalizirana torbica

Brend DANIDI karakterizira svevremenska elegancija, jednostavnost i upečatljiv stil. Svoj najpoznatiji model „DIVA“ torbice odjenuli su u novo ruho i svakoj dami pružili osjećaj posebnosti i samouvjerenosti.

danidi personalizirana torbica

Glamurozno izdanje torbice, naime, sada možete nositi ukrašeno porukom ili citatom koji želite – na taj način vaša će torba, kao nezamjenjiv modni detalj i finalni komad svakog outfita – biti potpuni odraz vaše osobnosti.

"Puno pažnje usmjeravamo na detalje. Želimo da se sve naše dame osjećaju posebno i svake sezone dajemo neku novu dimenziju našoj DIVI. Nije nam dugo trebalo da odlučimo kako je personalizirana poruka na unutrašnjosti torbice stavka koja će staviti točku na „i“ te prilikom svakog otvaranja izmamiti osmijeh na lice. U ponudi imamo nekoliko varijanti citata, a poruka može biti personalizirana u skladu sa željama i potrebama kupaca." – pojasnila nam je Dalila Kovačević, idejna začetnica brenda.

danidi personalizirana torbica

danidi personalizirana torbica

danidi personalizirana torbica

Ne sumnjamo kako će ovim detaljem DANIDI osvojiti srca brojnih žena. Osim toga, kada želite nekome kroz poklon pokazati koliko vam znači, bez sumnje je DIVA torbica s personaliziranom porukom odličan adut.

Više na:

Danidi Instagram
Danidi Facebook

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.