Kontinuirane inovacije i neprestano istraživanje novih modnih smjerova svake godine rezultiraju još jednom neodoljivom kolekcijom Furla sunčanih naočala. Ženstvene siluete i rafinirane linije okvira izrađenih od ultralagane kombinacije metala i acetata osvajaju elegancijom koja izvire iz minimalističkog dizajna i upečatljivih detalja

furla naocale

Puderaste nijanse boje pijeska, plave i maslinastozelene savršeno se uklapaju u nježne modele sofisticiranih okvira čiji prigušeni kolorit gradijentnih leća i jednostavne linije odišu vintage glamurom.

furla naocale

furla naocale

Ekskluzivan Mazzucchelli uzorak dobiven slaganjem raznobojnih četvrtastih oblika raskošan je detalj koji će svaki izlazak na sunce učiniti pravim modnim izletom, a prisutan je na nekoliko Furlinih modela. Varijanta s jednobojnim okruglim okvirom i uzorkom na ručkicama budi asocijacije na filmske dive zlatnog doba Hollywooda, dok blago zaobljeni četvrtasti modeli, u potpunosti ukrašeni Mazzucchelli printom, odišu urbanim talijanskim chicom. Trendy, ali istovremeno neodoljivo retro, sunčane naočale nove Furline kolekcije s lakoćom osvajaju ljubiteljice klasične i street-style mode.

furla naocale

Cijene: 1.270 i 1.345 kn
Prodajno mjesto: Optika Kobačić, Zagreb

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.