Svojim medaljonima s inspirativnim porukama, dizajnerica Tanja Marinić željela je ponajprije inpirirati sve zaljubljenike u nakit, a potom im prenijeti svoju ljubav prema tradiciji, životu, ljepoti... I u tome je uspjela kroz svoj brend Beyla, ali i kroz radionice izrade nakita

beyla nakit

Iza dizajnerice ručno rađenog nakita je višegodišnje iskustvo, poznavanje želja kupaca, pridavanje pažnje svakom detalju u izradi nakita i ambalaže. Upravo zato, kada je prije godinu dana pokrenula brend Beyla i radionice izrade nakita, Tanja Martinić znala je da će njezina priča uspjeti. Namjera koncepta brenda Beyla bila je, putem jedinstvenih poruka na medaljonima od nehrđajućeg čelika, inspirirati sve koji dođu u dodir s njim i prenijeti ljubav koju Tanja nosi u sebi.

beyla nakit

Doista, Beyla se u prvih šest mjeseci istaknula na tržištu kvalitetom i originalnosti u izradi kreacija, posebno onih u kojima je korišten brački kamen, sinonimom za dugovječnost i izdržljivost. Nama je najpoznatiji po Dioklecijanovoj palači u Splitu koja je sagrađena od ovog predivnog bijelog kamena, te neke od najpoznatijih svjetskih građevina kao što su Parlament u Budimpešti i Beču, Bijela kuća u Wahingtonu, Papin oltar u Rimu, predvorje Ujedinjenih naroda u New Yorku te mnoge druge svjetske znamenitosti.

beyla nakit

Tanja je posebnu pažnju poklonila medaljonima od nehrđajućeg čelika s inspirativnim porukama, koji svakome mogu poslužiti kao dnevna motivacija ili kao još jedan od načina iskazivanje ljubavi onima koji su najbitniji u našem životu. 

beyla nakit

Za Beylin prvi rođendan Tanja priprema novu kolekciju narukvica namijenjenih horoskopskim znakovima s pripadajućim kristalima te novu liniju za muškarce imena Mr. Arey. Super vijest za sve  zaljubljenike u nakit je i informacija da će Beyla blog o nakitu i njegovoj izradi biti online krajem ovog mjeseca.

beyla nakit

Instagram: @beylajewelry

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.