Kako temperature rastu, posežemo za komadom odjeće u kojem se najbolje osjećamo u najtoplijim danima u godini – haljinom. Predstavljamo vam kolekciju Becha Lady In Black zadarske dizajnerice koja se sastoji od šest haljina koje prate liniju tijela i sjajno se slažu s vrućim ljetnim večerima

becha mala crna haljina

U moru boja, uzoraka i materijala, jedan odjevni komad ipak ima mjesto u svakom ormaru, a to je mala crna haljina koja je ultimativni klasik čak i tijekom tople sezone. Upravo zbog toga je zadarska dizajnerica Božena Bratović Smolić odlučila kreirati kolekciju malih crnih haljina kojima će se, vjerujemo, oduševiti sve trendseterice, ali i one koje nisu stroge pobornice trendova.

becha mala crna haljina

Boženine kreacije odišu klasikom i holivudskim glamurom, a ovisno o modnim dodacima možete stvoriti decentni ili glamurozni look. Kolekcija Lady In Black sastoji se od šest modela koje prate liniju tijela, a kao inspiracija za dizajn poslužile su joj 80-e godine kojima je uvijek vjerna.

becha mala crna haljina

Haljine upotpunjuju volani, ali i mašne koje su postale Boženin zaštitni znak. Napravljene od matiranog rastezljivog materijala, koji se sljubljuje uz tijelo, dolaze u svim veličinama i pristaju svakoj figuri jer naglašavaju obline. Uz pomoć samo nekoliko detalja i trikova, moguće ih je transformirati u opušteni dnevni, ali i elegantni večernji look.

becha mala crna haljina

Ako želite postići svečani look, malu crnu haljinu je najbolje upariti s kristalnim nakitom i srebrenim cipelama, odlično će ih upotpuniti i nude štikla te minimalistički nakit, a želite li jači modni izričaj, tada ju je najbolje kombinirati s modnim dodacima u smaragdnoj ili ciklama boji. Za koji god se look odlučite, zapamtite - mala crna haljina neizostavan je komad u vašoj garderobi.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.