Ovoga ljeta Mayanas narukvice bit će nezaobilazan modni dodatak. Do sada već popularnim kolekcijama, Mayanas tim je dodao dašak Boho stila pa će se novi modeli savršeno uklapati u trendove koji su za ovo ljeto nametnuti iz centara visoke mode

mayanas_narukvice_cijela

U šarenilu ručno ispletenih unikatnih narukvica, naći će se za svakog ponešto. Nove Mayanas narukvice ukrašene su školjkama, kristalima, pompomima, visuljcima i ludim fluorescentnim zakovicama koje svijetle pod UV svjetlom, što će posebno oduševiti sve koji će ovo ljeto plesati po klubovima i festivalima.

Kako su Mayanas narukvice od samog početka usko povezane s neopisivom srećom uzrokovanom ljetom, tropima, prirodom i morem, za ovogodišnju priču odabrana je jedna od najljepših lokacija na Jadranu, Palmižana na otoku Sv. Klement preko puta grada Hvara. Osim njihove nevjerojatne privlačnosti, Mayanas narukvice idealne su i kao poklon jer su pakirane u epruvetama u kojima dolaze sa svojim prepoznatljivim sloganom – WHAT GOES AROUND COMES AROUND – kojim prizivaju dobru karmu i pozitivnu energiju.

mayanas_narukvice_cijela1

Za make up je zaslužna Sanja Hrstić Kuterovac, za kosu Mijo Majhen, a fotografije potpisuje Maja Kljaić. Ove su se godine Mayanas djevojkama Petri i Dini pridružile Suzana Horvat, te Magdalena i Barbara iz agencije Talia model.

Mayanas narukvice možete pronaći na preko 30 prodajnih mjesta diljem lijepe naše, a sve detalje možete pronaći na službenoj web stranici Mayanas.

mayanas_narukvice_cijela2

mayanas_narukvice_cijela3

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.