Na splitskoj Vidilici predstavljena je najnovija IZIPIZI Oversize kolekcija koja nudi novi pogled na dva kultna oblika sunčanih naočala 

izipizi ovesize kolekcija

Za proljeće i ljeto 2022. IZIPIZI  nam je pripremio “veliko” iznenađenje. Poznati pariški brend koji nas već dvanaest  godina uveseljava savršeno dizajniranim i pristupačnim  naočalama za sve i za svaki trenutak života nudi novi osvrt na dva kultna oblika sa svojom prvom linijom Oversize.

izipizi ovesize kolekcija

Kolekcija je predstavljena, gdje drugdje, nego na mjestu na koje se bez sunčanih naočala ne dolazi, uvijek osunčanoj kultnoj splitskoj Vidilici, a predstavljanje nisu propustile splitske ljubiteljice brenda IZIPIZI poput Lucije i Ane Zaninović, Anamarije i Antonia Asanovića, Fani Čapalije, Katarine Smolić, Barbare Kurtović, Nede Makjanić Kunić i Marije Čamber.

izipizi ovesize kolekcija

Sunčane naočale iz nove proljetne kolekcije igraju na XL kartu, a Izipizijevi dizajneri poigrali su se geometrijskim oblicima i volumenima kako bi vas odvele u posve novu dimenziju. Naočale dolaze u dva unisex modela, model #M i #N kao oversized verzije sadašnjih modela #D, odnosno #E. Modeli dinamičnog panto mekanog oblika i elegantnog trapeza, dostupni su u čak šest  boja: Black, Yellow Honey, Light Tortoise, Tortoise, Night Blue i Green.

izipizi ovesize kolekcija

Kolekcija je izrađena od materijala iz bioloških izvora,  sastoji se od 45% ricinusovog ulja, što ih čini kako otpornim tako i održivim. Ovaj izbor u skladu je s ciljevima koje IZIPIZI želi ostvariti do kraja 2023., pa je ovo i svojevrsna uvertira u postizanju tog cilja: smanjenje ugljičnog otiska za 50% u 3 godine, cilj koji se može postići ponudom od najmanje 30% novih modela od eko-održivih materijala.

izipizi ovesize kolekcija

Sve navedeno, kao i početni rezultati detaljno su opisani u izvješću o ugljičnom otisku, koje brend svake godine objavljuje na svojoj web stranici.

izipizi ovesize kolekcija

Iza brenda stoji snažan i ujedinjen tim, željan zajedničkog napredovanja prema boljem svijetu, s predanošću smanjenju utjecaja svoje organizacije na okoliš, optimizaciji kvalitete materijala, jačanju društvenog djelovanja, zadržavajući pristupačnost koja ga je učinila jedinstvenim na tržištu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.