Za vruće dane koji su nas iznenadno zatekli, iz poznatog hrvatskog pret-a-porter branda stiže raskošna resort kolekcija s više od 200 artikala i 100 novih vizuala koji je prate. Vizuali su snimani na lokacijama malog dalmatinskog sela Šilježetarica, koje je bilo savršena kulisa za modnu priču Roberta Severa

sever resort kolekcija

Idiličan morski krajolik Šilježetarice, s Velebitom, postao je kulisa za kampanju nove resort kolekcije Jadranka kojom poznati dizajner Robert Sever želi prikazati snagu, slobodu i hrabrost žena koje su njegova vječna inspiracija.

sever resort kolekcija

"Ovo doba godine idealno je za modne i stilske igre. Svi se volimo više presvlačiti, a da pritom ne zanemarujemo udobnost koja je upravo u vrućim ljetnim danima i noćima više nego dobrodošla. Prepoznatljiv stilski smjer branda čini suvremena odjeća s romantičnim i ženstvenim bezvremenskim detaljima. Taj smo smjer poentirali kroz igru printova i boja te ovu priču zaokružili upravo tim pristupom. Uvijek osluškujemo potrebe i želje klijentica i nastojimo im ugoditi kroz rad našeg branda. Najbitnije nam je da se u našim kreacijama žene osjećaju ženstveno, opušteno i sigurno u sebe – i ponosni smo da im to i možemo omogućiti i ovog ljeta", kaže Robert Sever.

sever resort kolekcija

Vrlo elaborirana i raskošna kolekcija dolazi u više od 200 novih artikala s čak 100 total lookova, koji su vizualna igra različitim temama i inspiracijama – od boja Afrike, floralnih printova 70-ih, color blockinga, patchworka…

sever resort kolekcija

Cijela kolekcija, svaki odjevni predmet kao i modni dodaci, jasan su pokazatelj RS estetike koja je uvijek izrazito ženstvena, suvremena i jednostavna za nošenje.

sever resort kolekcija

Pri izboru materijala dizajner se uvijek vodi željom da se žene u njegovoj odjeći osjećaju posebno i udobno pa je tako za ovo ljeto izabrao kombinacije pamuka, lana, viskoze, te lepršave chiffone.

sever resort kolekcija

Kolekcija je oplemenjena nakitom i krunama  od staklenih kristala i poludragog kamenja koje izrađuje Slobodan Velicki, a za torbe je i ovaj put bila zadužena Vlatka Hlišć sa svojim brandom Knot why not, koja je makrame tehnikom isplela torbe od ručno bojene i izbjeljivane pamučno-viskozne špage, koje se savršeno uklapaju u senzualan i blago boho stil kolekcije.

sever resort kolekcija

"Osim lokacije, za ovu priču izabrali smo vrlo specifičan casting. Naime, htjeli smo odjeću prikazati na ženama različitih konfekcijskih veličina, različitih proporcija i fizionomije te različitih godina. Presretan sam da su pred moju kameru smjelo stale snažne osobnosti i energije ovako divnih žena, posebno gospođa Milka, koja je sa svojih ponosnih 79 godina moj najstariji model", ističe Robert Sever.

sever resort kolekcija

Nova kolekcija je dostupna u prodaji, u showroomu u Vlaškoj 78.

sever resort kolekcija

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.