Brend Borovo predstavio je novu dizajnersku kolekciju i brend Borovo cipela pod nazivom My Ballerinas. Popularne balerinke izrađene od najkvalitetnijih materijala bit će dostupne u 16 modela, različitih boja, a cijeli je koncept u potpunosti hrvatski proizvod

borovo my ballerinas

"Počevši od ideje, preko proizvodnje, do kreativne kampanje, cijela kolekcija je rezultat hrvatske kvalitete, dizajna i domaćih snaga Borova. Zbog toga ova modna linija s pravom nosi titulu 'dijamanta' naše tvornice pod sloganom 'My Ballerinas – my everyday diamond', izjavila je Jasmina Matiša, direktorica marketinga i istraživanja tržišta Borova.

borovo my ballerinas

borovo my ballerinas

borovo my ballerinas

Za dizajn i vizualni identitet My Ballerinas zaslužne su dizajnerice Hana Ciliga i Andrea Roškar. "Balerinke su oduvijek imale posebno mjesto u ženskom ormaru, često nepravedno zapostavljene, ali u skladu s razvojem modnih trendova koji unose ležernost i eleganciju u svakodnevno odijevanje, balerinke su postale obuća nosiva u svakoj prilici. My Ballerinas je brend za svaki dan, za stariju i mlađu ženu, cijenom pristupačan da si možete priuštiti i dva para. Dizajnirali smo cipele koje ženama jamče elegantan korak i udobnost. Želimo da se žene u My Ballerinas cipelama osjećaju posebno svaki dan.", izjavila je dizajnerica Hana Ciliga.

borovo my ballerinas

borovo my ballerinas

Svi se modeli balerinki mogu kupiti u Borovo prodavaonicama, a uskoro će biti dostupne i na Borovo web shopu. Najnovija kolekcija cipela samo je početak nove razvojne strategije vukovarske tvornice čiji je plan revitalizirati proizvodnju, razvijati brandove vrhunske kvalitete te razvitak ne samo Borova nego i grada Vukovara.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.