Modni brend Cataleya, dizajnerice Martine Ješe, nazvan po kolumbijskoj orhideji, već godinama je sinonim za ženstvene i senzualne haljine koje će svaka žena poželjeti u svom ormaru

cataleya

Zbog svojih jednostavnih, a efektnih krojeva koje laskaju svakoj ženskoj figure upravo ovaj brend izbor je mnogih žena za sve njihove važne životne prigodne.

cataleya

Haljine dizajnerice Martine Ješe često nose jedne od najstiliziranijih žena iz domaćeg javnog života. Riječ je o haljinama vrhunske izvedbe, prepoznatljive estetike brenda, pažljivo biranih tkanina vibrantnih boja u paleti od neonski žute do divnih nijansi ružičaste i intenzivne ljubičaste, krojenima tako da se postigao vrlo zanimljiv trodimenzionalni efekt, a asimetričnim i dubokim prorezima dodatno je naglašena sofisticirana ženstvenost same kolekcije.

cataleya

Kao i dosadašnje kolekcije brenda Cataleya by Martina Ješe i recentna je kolekcija  namijenjena ženama koje se vole lijepo i ženstveno odijevati i odišu samopouzdanjem pa je tako Antonija Stupar Jurkin savršeno zaštitno lice nove  kampanje. Upravo je Antonija idealno utjelovljenje Cataleya žene, svoja, sigurna i slobodna.

cataleya

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.