Omiljeni domaći brand nakita Cloud&Co., iza kojeg stoji Katarina Zmazek, izbacio je novu kolekciju pod imenom Constellation. Kako joj i ime kaže, nova kolekcija inspirirana je noćnim nebom i zvjezdanim konstelacijama

cloud & co nakit

Kao i uvijek kod Katarine Zmazek i brenda nakita Cloud&Co glavni motivi kolekcije su polumjeseci, zvijezde, oblaci i kamenčići, ovaj put slagani tako da podsjećaju na stare karte zvijezda i konstelacija. Materijali su srebro, srebro s pozlatom, rosegold te poludragi kamenčići i sve je ručni rad.

cloud & co nakit

Kolekcija se sastoji od naušnica te lančića, odnosno četiri bazna modela – klasičnog te tri u bojama namijenjenim za dnevne i noćne kombinacije. Novi modeli postat će i dio stalnih Cloud&Co. kolekcija, uz prilagodbe i promjene prema godišnjim dobima.

cloud & co nakit

Ono što je zanimljivo je kako se naušnice slažu prema želji u različite kombinacije jer su i naušnice u inicijalnom paru koji je zamišljen u kompletu s lančićem različite.

cloud & co nakit

Novu Cloud&Co. Constellation kolekciju možete razgledati i kupiti u predivnom Cloud&co. dućanu u ulici Preradovićeva 9, od 10 do 20 sati.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.