Nova suradnja brendova Havaianas i Happy socks pokazuje da se suprotnosti doista privlače i donosi modele s kojima će nam ljeto trajati cijelu godinu. Spojila je zajednička ljubav prema šarenom i vibrantnom dizajnu koji u sekundi može podići raspoloženje

havaianas i happy socks

Suprotnosti se zaista privlače i to su nam svojom neočekivanom suradnjom upravo potvrdila dva najšarenija brenda čiji dizajn sada možemo nositi kroz cijelu godinu. Ove sezone udružili su se kultni brazilski brend, Havaianas, i Happy Socks, švedski pionir kada su u pitanju šarene čarape i donje rublje. Prva suradnja dva naizgled nespojiva brenda rezultirala je jedinstvenom kolekcijom koju ćemo moći nositi kroz sva četiri godišnja doba.

havaianas i happy socks

Ova zanimljiva kolekcija donosi japanke i čarape s tri različita printa koje su inspirirali snijegom prekrivena Švedska i sunčane plaže Brazila. Otkačeni printevi koji odišu dobrom energijom prikazuju skijanje, snježne planinske vrhove, palme, tukane i velike oceanske valove. Ovi modeli puni su karaktera i života, a zahvaljujući pažljivo odabranom dizajnu svidjet će se svakome tko svoj modni izričaj voli upotpuniti otkačenim i drugačijim detaljima.

havaianas i happy socks

Modele iz ove kolekcije naći ćete u paketu u kojem se nalaze Havaianasice i Happy Socks čarape jednakog printa. Kolekcija prati već prepoznatljivu kvalitetu, udobnost te vrhunsku izradu oba brenda. Savršeno dizajnirane čarape s kojima možete nositi svoje omiljene japanke u bilo kojoj prilici, bez obzira na vrijeme, olakšat će vam zadržavanje ljetnog duha kroz cijelu godinu. Tako da jedini zadatak koji vam preostaje je samo odabrati najdraži print!

Kolekcija je dostupna online na www.happysocks.com i www.havaianas-store.com te u službenim Happy Socks i odabranim Havaianas trgovinama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.