Predstavljamo vam novu kolekciju modnog brenda Lusso Couture, iza kojega stoji riječka dizajnerica Linda Lukežić. Predivne haljine osvojit će vas zavodljivim krojevima, čipkom i ženstvenošću i pretvoriti ovo ljeto u najsenzualnije dosad

lusso couture

Kao djevojčica, riječka dizajnerica Linda Lukežić promatrala je mamu kako svaku večer nakon posla šiva odjeću za sestru i nju. Gledajući je, tako smirenu i zadovoljnu, shvatila je važnost umijeća izrade predmeta i spoznala koliko je dragocjeno stvoriti nešto vlastitim rukama. I ponositi se time. Majka je ta koja je, kako kaže, inspirira da sanja i radi na ostvarenju svojih snova, ali je, jednako tako, podsjeća na to tko je i pazi da ostane prizemljena. A biti prizemljen, ne znači prestati sanjati, nego snove pretvoriti u stvarnost. 

lusso couture

- Biti modna dizajnerica nije nešto što moram odraditi. Za mene je to san, strast, samopouzdanje, ljubav, danju i noću. To je moj način života. Gradila sam brend od trenutka kada je postojala samo ideja, pronalazila mogućnosti i iskru pozitivne energije koja me tjera naprijed kad je najteže... to je ono što me uzdiže i to je ono što obožavam - kaže riječka dizajnerica i dodaje kako kada dizajnira uglavnom kreće od same tkanine. 

lusso couture

- Tekstura i uzorak su ti koji me odvedu u određenom smjeru. Potrebni su mi dani i dani za izradu Lusso Couture komada, a namijenjeni su prvenstveno hrabrim i samopouzdanim ženama. Cilj mi je da se žena osjeća moćno i zadovoljno, i to je potpis Lusso Couturea. Uvijek izrađujem male i limitirane kolekcije jer smatram da je ekskluzivnost luksuz i ono što nas izdvaja iz mase.

lusso couture

A kakav je njezin stil i koliko pažnje pridaje odijevanju? Linda Lukežić o sebi će reći kako je većinu vremena dotjerana, a razlog tome je što uistinu misli da ljepota i stil zrače iz nutrine. Svaka žena je jedinstvena i njezin način odijevanja odraz je njezine osobnosti. 

lusso couture

- Zadovoljna žena uvijek dobro izgleda i njezin modni adut je samopouzdanje - zaključuje s osmijehom ova kreativka koja kreira odjeću prema narudžbama u internetskoj trgovini i proizvodi je u Hrvatskoj. Upravo takav način rada osigurava manje količine otpada i pridonosi zaštiti okoliša. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.