Prekrasan nakit može promijeniti bilo koju odjevnu kombinaciju, a za ljetu su karakteristične šarene i vesele boje i uzorci. Upravo takav ljetni dodatak nakitu stiže nam iz FREYWILLE ateljea - šarmantne razigrane srećonoše u obliku srca, cvjetića i torbice

freywille_victoriacharms_cijela

Nove umjetničke minijature ukrašene upečatljivim kolorističnim  FREYWILLE motivima osvajaju brojnim mogućnostima pri njihovom nošenju. FREYWILLE Victoria Charms možete nositi pojedinačno kao diskretan privjesak, u paru kao naušnice, te pojedinačno ili u nizu naslagati na narukvicu, sat i torbicu.

freywille_victoriacharms_cijela1

Charms privjesci tajnoviti su čuvari uspomena s individualnim značenjem. Idealni su za sve kolekcionare dragocjenih trenutaka. Uz jedan Charm privjesak prizovite svoje najdraže sjećanje, a uz više njih zaputite se na čarobno putovanje zaštićeni njihovim moćima i simbolikom te prepuštanjem mašti i najljepšim osjećajima.

freywille_victoriacharms_cijela2

FREYWILLE Victoria Charms svojim imenom podsjećaju nas na svoje zlatno doba kada je kraljica Viktorija, ponesena ovim trendom, osmislila vlastite privjeske u obliku malog obiteljskog portreta i pramena kose svog muža princa Alberta te učinila “Charmse” popularnim među europskom aristokracijom.

freywille_victoriacharms_cijela3

S neodoljivim  FREYWILLE Victoria Charms privjescima možete se poigrati u FREYWILLE butiku u Zagrebu, Preradovićeva 2 ili ih razgledati u FREYWILLE Online butiku na http://shop.freywille.com/hr/

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.