Fantastični uspjeh koji je postigao Kaftan studio dizajnom IT jakni potvrdio se u nekoliko navrata, IT model je odavno postao njihov statement komad omiljen kod modnih znalaca i svjetski poznatih stilista

kaftan it jakne

IT jakne Kaftan studija nosile su globalno poznate zvijezde kao što su legendarna Chaka Khan, Jordyn Woods, glumice Natalie Martinez, Brenda Song, Marina Ruy Barbosa, kao i supruga oskarovca Mahershala Alija, producentica i glumica Amatus Sami Karim, na editorijalima i snimanjima za magazine Variety, Lofficel, Harper's Bazaar, Mod, Elle i mnogim drugima.

kaftan it jakne

Od svog osnivanja Kaftan studio, naš omiljeni brand iz susjedstva, je "fur free" modni studio, a njihove IT jakne su postale svojevrsna zamjena za krzno.  Kaftan studio predstvlja osvježnje i u svoju stalnu postavku IT jakni sada dodaje i dva nova modela s pepito i leopard uzorkom. 

kaftan it jakne

S obzirom na da se materijal izrađuje ručno, već postoji lista čekanja za IT jaknice koje su fuzija couturea i ready to weara, čije bogatsvo posebno dolazi do izražaja prilikom kretanja. Još jednom se potvrđuje da su Kaftan studio IT jakne pravi modni HIT! 

kaftan it jakne

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.