U prekrasnom prostoru Hrvatskoga glazbenog zavoda, uz gošću dizajnericu Saru Lončarić i njen Blackpearl, austrijski brend Högl predstavio je aktualnu kolekciju koja izgleda poput malih umjetničkih djela

hogl zima 2019

Secesija, umjetnički pokret s kraja 19. stoljeća, poznat i pod nazivima Art Nouveau, Jugendstil i Liberty osobito je zaživio u Beču i ostavio neizbrisiv trag u arhitekturi, slikarstvu, kiparstvu i primijenjenoj umjetnosti. Čarolija bečke secesije, a ponajprije likovni izričaj glasovitog Gustava Klimta, ne prestaje biti inspiracijom ni danas pa su za njom ove sezone posegli i dizajneri austrijskog brenda obuće Hӧgl.

 hogl zima 2019

Cipele, tenisice, gležnjače i čizme ove jeseni izgledaju poput malih umjetničkih djela i odražavaju savršen spoj vrhunskih materijala, precizne izrade, nenadmašne udobnosti i trendovskog dizajna. Osim glatke i brušene kože, ove sezone popularne su životinjske teksture poput zmije i krokodila te baršun kojeg naglašavaju glamurozni Swarovski kristali. 

hogl zima 2019

Uz neizbježnu crnu, naglasak je na toplim nijansama smeđe, pastelnim tonovima ružičaste, upečatljivoj bronci i ekstravagantnoj boji vina, a od uzoraka se ističu pepita i cvjetni. Lijepe torbe podržavaju svojim dizajnom cijelu kolekciju i pružaju mogućnost stvaranja sjajnih modnih kombinacija.

hogl zima 2019

Blackpearl dizajnerice Sare Lončarić savršeno se uklopio u modnu večer u znaku secesije. Elegantne linije bluza, hlača i haljina koje laskaju ženskom tijelu, materijali koji svojom profinjenošću naglašavaju dizajn i detalji koji plijene – sve je to sadržano u jedinstvenom umjetničkom potpisu ove mlade dizajnerice.

 hogl zima 2019

"Pnosni smo na to što među 130 trgovina diljem svijeta trgovina u Ilici 12 spada u pet ekskluzivnih koje imaju status flagship storea. Zagreb je tako rame uz rame s Moskvom, Pragom, Budimpeštom i Bečom", naglasila je Sanja Faber, menadžerica Högla za Hrvatsku.

hogl zima 2019

Direktorica austrijske trgovačke komore Sonja Holocher-Ertl i Sanja Faber, menadžerica Högla za Hrvatsku

hogl zima 19

Pomoćnica direktorice Sektora za industriju HGK Jagoda Divić

hogl zima 19

Dizajnerica Sara Lončarić čije su se kreacije savršeno uklopile u večer u znaku secesije

hogel zima 19

hogel zima 19

hogel zima 19

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.