Najpoznatija kulturno-turistička manifestacija u Bakru, "Margaretino leto", uz brojna cool događanja, ove godine uključuje i modnu reviju "na vodi", koja će se ove održati u Bakru. Reviju će pratiti i glazbeni after, osmišljen od strane riječkog "Glamour House Project"

margaretino leto bakar

Jaka je moć navike. Posebice ako je navika dobra. Takav je slučaj i s “Margaretinim letom”, najpoznatijom kulturno-turističkom manifestacijom u Bakru. Tamošnja ekipa naviknula nas je na to da svake godine u programu “Leta” naiđemo na nešto novo i originalno. U sklopu ovogodišnjeg festivala, među takva događanja spada i “More mode”, nesvakidašnja modna revija koja će se u subotu (23. 7.) u 20 sati održati – nasred Bakarskog zaljeva.

margaretino leto bakar

Naime, proljetos je dovršen projekt uređenja pontonske šetnice koja od istočne bakarske obale vodi 160 m prema sredini bakarske vale, stvarajući tako izuzetan ugođaj. Da šetnica ne bi ostala samo šetnica, domišljati Bakrani brzo su se dosjetili – iskoristit će je i kao jedinstvenu modnu pistu! Njome će u subotu prošetati modeli u kreacijama nekoliko hrvatskih dizajnerskih studija: Miau Couture, Sally Atelier, Stehlik Design, Peperoncina Design te Katarina Mamić Design aka Katelier. Iako je glavnina programa zasad iznenađenje, jedna od sudionica revije, Gorana Nedić iz studija Miau Couture, naglašava da će biti ženstveno, poletno, seksepilno te nadahnuto energijom ljeta.

margaretino leto bakar

Takav će biti i after party nakon revije, osmišljen u glazbeno-kreativnoj radionici Glamour House Projecta iza koje stoji legendarni riječki DJ Deni Miočić. Zamišljen kao platforma koja povezuje glazbu, umjetnost, modu i originalne evente, Glamour House nam u Bakar donosi fuziju instrumentalista na gitari i saksofonu, praćenu zaraznim house, disco, funky i soulful ritmovima. Ukratko, bit će to vruća noć u Bakru. Navratite, upad je besplatan, a posjet ćete moći ovjekovječiti i prigodnom fotkom s photopointa!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.