Romantičarka u nama jedva je dočekala proljeće. Naravno, divna modna pista na kojoj majčica Priroda zablista u svoj svojoj raskoši inspirira nas na to je pratimo i modnim izričajem. A nova kolekcija međimurske modne dizajnerice Anite Pokrivač u tome će nam itekako pomoći. Volani, puf rukavi, lepršavi krojevi, cvjetni dezeni i remen koji ističe struk… Mi smo definitivno pronašli proljetne favorite!

anita pokrivac la vie en rose

Kao što se u proljeće priroda budi, tako se budimo i mi i naš način odijevanja. Sve cvjeta, u nama i oko nas, pa posežemo za vedrijim bojama i cvjetnim uzorcima. A haljine bluze su top komadi koje želimo u svojoj garderobi.

anita pokrivac la vie en rose

Dizajnerica Anita Pokrivač definitivno je prvi ime koja nam padne na pamet kad je riječ o domaćim modnim imenima koja nas iz sezone u sezonu douševe svojim romantičnim, ženstvenim i lepršavim outfitima. 

anita pokrivac la vie en rose

I ove sezone međimurska dizjanerica oduševljava kreacijama u koje se zaljubljuju sve romantičarke. Proljetna kolekcija zove se La Vie En Rose, a krase je lepršavi modeli, prirodni materijali, cvjetni motivi i boje.

anita pokrivac la vie en rose

Haljine i košulje, kojima dominiraju puf rukavi, volani te pojasevi u struku, napravljene su od pamuka i viskoze. Iznimna lakoća nošenja, a u isto vrijeme ženstvenost i elegancija, prepoznatljiva su nit vodilja brenda.

anita pokrivac la vie en rose

anita pokrivac la vie en rose

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.