Provjerite koje naše četiri čitateljice od Air Francea dobivaju ekskluzivan poklon - Longchamp torbu! Kako biste ove jeseni imale modni dodatak bez premca, poput najvećih svjetskih zvijezda...

rachel mcadams, longchamp le pliage te kate moss longchmap zebra print
Američka glumica Rachel McAdams ne odvaja se od svoje Longchamp torbe, tzv. Le Pliage modela (modela koji možete presavinuti i koji čeka upravo vas). Kate Moss s Longchamp torbom ukrašenom zebra-printom

Četiri čitateljice koje na poklon od Air Francea i portala Femina.hr dobivaju luksuzan poklon - Longchamp torbu, bezvremenski modni dodatak koji nikada ne izlazi iz mode i uz koji ćete se osjećati poput prave zvijezde, su:

VANJA ŠKARIć, SPLIT

MATEJA KUHAR, VARAžDIN

ANA TKALčIć, ZAGREB

MIRELA BEšENIć, ZAGREB

Slavna francuska zrakoplovna kompanija Air France već niz godina surađuje s luksuznim francuskim brandom Longchamp Paris, upravo zbog toga što je Longchamp 1993. stvorio jedan od najpoznatijih modela torbi na svijetu, posebno pogodnih za putovanja i ručnu prtljagu profinjenih dama - tzv. Le Pliage model, torbu od vinila i kože koju možete presavinuti kada je prazna.

longchamp le pliage model

No, osim na putovanju, ova Longchamp Le Pliage torba idealna je za nošenje po gradu, za sve moderne, urbane žene koje cijene vrhunski luksuz, bezvremensku eleganciju i istinski kvalitetnu modu.

Longchamp pod ruku i pravac Pariz, uz Air France

Uz svoju novu Longchamp torbu, Air France letovima krenite u Pariz, jer Pariz je pravo mjesto da prošećete svoj novi modni dodatak. Air France čak dva puta dnevno, svakoga dana, povezuje Zagreb i Pariz, grad umjetnosti, visoke mode, vrhunske gastronomije, neodoljivih vina... Već za 1.129 kn možete kupiti najpovoljniju povratnu avio-kartu na www.airfrance.hr i za nešto manje od dva sata uživati u svim blagodatima Pariza. Prvi let iz Zagreba je u 07:05 ujutro, tako da nećete izgubiti ništa od dana.

Već od deset sati možete švrljati po najljepšim kvartovima i muzejima. Za one kojima je rano ustajanje problem, Air France nudi i drugi let iz Zagreba u 12:35. Kako biste imali cijeli dan na raspolaganju, povratni let je u 19:00, a ako želite možete se vratiti i ujutro, jer prva veza iz Pariza za Zagreb polazi u 09:05.

air france

Nula kuna za prtljagu

Kada letite Air Franceom, u cijenu vam je uračunata i besplatna prtljaga. Tako npr. na letu iz Zagreba za Pariz, možete ponijeti kofer težine do 23 kile te ručnu prtljagu težine do 12kg.

Kamo vas još vodi Air France?

Osim Pariza, Air France vam nudi 1700 dnevnih letova u sve svjetske i europske metropole. Na letovima za New York, Johannesburg i Tokyo možete uživati u najmodernijem zrakoplovu na svijetu, Airbusu A380, koji je u floti Air Francea od listopada 2009. Osim toga, ni na dugačkim letovima vam neće biti dosadno, jer sa 500 sati programa na zahtjev, Air France je najveće pokretno kino na svijetu. Svaki putnik čak i u ekonomskoj klasi ima svoj vlastiti TV ekran.

Dakle, Longchampicu na rame i sretan put!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.