U povodu svog prvog rođendana, kreativni tim frizerskog studija Opium, u zagrebačkom Centru Kaptol, odlučio je udružiti snage s omiljenim hrvatskim dizajnerom nakita Nenadom Soviljem i klijentima ponuditi limitirano izdanje narukvica SOVica

opium sovice by nenad sovilj

Popularne, elegantne, neodoljive narukvice iz kreativne radionice Nenada Sovilja ove godine imaju poseban potpis pa ih tako sada, umjesto zvjezdica, krase vilinski konjici, koji simboliziraju sreću, snagu, uspjeh i mir, sve ono što Opium, osim predivne kose i frizure, želi i pruža svojim klijentima. Naravno, Sovilj je za Opium kreirao narukvice srećonoše u prepoznatljivim Opiumovim bojama sivoj i zelenoj. Svaku SOVicu je izradio ručno od rondiranog srebra i poludragog kamenja - zelenog ahata i labradorita, a moguće ih je kupiti samo u frizerskom studiju Opium.

opium sovice by nenad sovilj

"Kao dizajner i umjetnik, prepoznajem i podržavam kreativnost kolega i stoga rado s njima surađujem. Budući da su zelena i siva zaštitne Opiumove boje, SOVice sam izradio od dva predivna poludraga kamena koji dočaravaju svu posebnost, eleganciju i profinjenost koju preferira i frizerski studio Opium,", izjavio je Nenad Sovilj.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.