Blagdani se bliže, a s njima i naveliko očekivani božićni domjenci, razne proslave, obiteljska okupljanja i čuveni doček Nove godine. Ono što žene najviše brine oko toga jest što obući, kako dobro izgledati na tim važnim večernjim događanjima

alduk holiday kolekcija

Da bi im olakšao razmišljanje, poznati modni dizajner Ivan Alduk pripremio je limitiranu kolekciju haljina upravo za ovakve prigode. Senzualni i ženstveni modeli, ali s dozom drskosti idealni su za blagdanske tulume i provode. Za tu Holiday kolekciju ovih dana snimljena je i kampanju koju potpisuje hvaljeni modni fotograf Šime Eškinja, a za zaštitno lice odabrana je mlada Alma Cerić iz Talia models.

alduk holiday kolekcija

„Snimanje ove kampanje bilo je jako zabavno, što se vjerujem vidi i na fotografijama koje potpisuje genijalni Šime Eškinja. Htjeli smo napraviti seksi i senzualnu kampanju, ali na simpatičan i nepretenciozan način. Holiday kolekcija je namijenjena našim vjernim, ali i novim klijenticama. Stoga smo htjeli da se djelomično mogu prepoznati, ne samo u novim modelima, već i u estetici ove kampanje", opisao je kampanju Ivan Alduk.

alduk holiday kolekcija

alduk holiday kolekcija

Radi se o nastavku aktualne kolekcije Game changer za sezonu jesen/zima 2013.-2014. Kreativna poveznica vidi se u inspiraciji, silueti te stilu haljina koje su ženstvene i seksi, ali opet bazirane na udobnosti i nekom casual, sportskom looku. Materijali korišteni u ovoj kolekciji su til, lame, mreža, pamuk i čipka u i to crnoj, srebrnoj, petrolej, plavoj, rozoj i crvenoj boji. Modeli su naglašeni ručnim vezom i nekim bondage detaljima. Sami modeli su senzualni i ženstveni, ali s dozom drskosti i provokacije. Većina modela u ovoj kolekciji je unikatna te se izrađuju po mjeri klijenata.

alduk holiday kolekcija

„Holiday kolekcija nudi ALDUK modne prijedloge za novogodišnji izgled koji treba biti poseban, ali opet i funkcionalan te nosiv u raznim situacijama. Sastoji se od kratkih i dugih večernjih haljina koje kao poveznicu imaju bondage detalje, ručni vez, čipku i ženstvenu siluetu. Osobni favorit mi je haljina s metalnim nitima i volanom na dnu, A kroja, koja je jako efektna, udobna i laska svim ženama", izjavio je Ivan Alduk o kolekciji.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.