Popularni francuski brend pripremio je za proljeće i ljeto nove zanimljive modele sunčanih naočala i naočala za čitanje koje će savršeno izgledati uz sve modne kombinacije

 izipizi

Za nadolazeće tople dane IZIPIZI donosi pregršt novosti koja će nesumnjivo unijeti nove boje i uzbuđenja u mnoge živote. Prva među njima je nova Flash Lights kolekcija, dostupna u SUN Adult liniji sunčanih naočala u pet jarkih boja modela. Kao novi model naočala za sunčanje, tu je Pilot #I, dostupan u čak osam boja koje će se uklopiti u svaku priliku i svaku odjevnu kombinaciju.

izipizi

Flash Lights prilagođenu kolekciju dobili su i najmlađi, kao liniju SUN Junior u pet boja. Linija Sun Baby&Kids dolazi u plavoj i narančastoj, a tu su i boje Milk i Chocolate s must have klasikom Denim Blue. SUN Junior #G model od prošle sezone od sada je dostupan i za djecu u osam boja te u bojama Flash Lights kolekcije. Mala lica dobila su i svoj model #H, dostupan u 11 boja sunčanih naočala, pet boja naočala za čitanje i u bojama Flash Lights kolekcije.

 izipizi

Tu su i novosti vezane uz omiljeni Tortoise okvir, koji je dobio nove boje leća – zelenu ili sivu te je dostupan u modelima. Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.

izipizi

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.