Šibenska dizajnerica nakita Ivana Slavica Vunić već desetljeće osvaja žene svojim kreacijama koje su neizostavan dio njihovih posebnih događaja, ali i svakodnevnih trenutaka. Sada je predstavila božićnu kolekciju svečanih naušnica, rajfova i ogrlica koja je naprosto neodoljiva 

ivana nakit sibenik

Ivana Slavica Vunić već je cijelo desetljeće ime bez kojeg, slobodno možemo kazati, nije prošao niti jedan pir u Šibenskoj županiji. Ali i puno šire. Naravno, nije ona osobno bila prisutna na svakom piru, ali zato je njezin nakit. Ivana je jedna od najpopularnijih hrvatskih dizajnerica nakita, a dame često upravo njezine komade biraju za svoj najposebniji dan u životu, za neku prigodu kada žele zasjati, ali i za svakodnevne izlaske. Svaki komad Ivanina nakita, a u ovih deset godina izradila ga je toliko da ne zna ni približan broj, ženi će dati onaj poseban touch.

ivana nakit sibenik

Na društvenim mrežama prate je šezdeseci tisuća žena, njezin nakit nosile su neke od najpoznatijih Hrvatica, a njezina priča započela je prije deset godina.

"Od malih nogu sam nešto spajala i ukrašavala, vidjelo se još tada da će nešto iz toga u budućnosti proizaći, bilo je samo pitanje vremena. Sve je počelo kada sam vidjela da pozamašne svote novca trošim upravo na nakit jer ga i sama rado nosim. I od tuda je krenula ideja o izradi nakita za sebe. Sada sam tu gdje jesam. Oduvijek sam željela raditi nešto svoje, na što ću biti ponosna, pa makar kao hobi. Radim posao koji volim, a ujedno i posao koji usrećuje druge, jer sve smo mi žene iste kada kupimo nešto novo. Deset godina nakon ne mogu zamisliti u koji posao se ovo pretvorilo. Sad me doslovno traže na sve strane i trebam pojačanje. Mušterijama nije problem čekati i po mjesec dana jer znaju kakav rad će dobiti", priča nam Ivana kod koje postoje i liste čekanja.

ivana nakit sibenik

Posao, obitelj, izrada nakita pronađe li uopće vremena za sebe, pitamo je.

"Ne vjerujem baš toliko u balansiranje. Radim dok ne padnem. Znam da to nije dobro i ne bih preporučila taj tempo, ali trenutno ne znam drugačije. Preko tjedna je ludi tempo, a vikend obavezno odvojim za izlet s obitelji, druženje s prijateljima ili slično. Znaju i vikendi biti radni, ali trudim se koliko god mogu uvijek odvojiti vrijeme za najbliže. Možda jednom nakit bude moj jedini posao jer to je moja prva ljubav", objašnjava nam i dodaje kako broj napravljenih komada nakita ne zna ni približno, ali isto tako pravi je pothvat izabrati najdraži jer je svaki komad poseban.

ivana nakit sibenik

Prije nekoliko dana Ivana je predstavila novu kolekciju koja sadrži svečane naušnice, rajfove i ogrlice. Zaštitno lice nove kolekcije je Željka Prebanda, fotografije potpisuje Sanja Lydia Kulušić, make-up Nives Ljeljak, frizuru Nikolina Barišić iz Coco n hair studio, haljine su iz šibenskog butika Cecily. 

"Božić je uvijek najljepše doba godine i nema razloga da ovaj bude iznimka. Štoviše, ako su nam ikada potrebni toplina, ljubav, razumijevanje, to je ovih blagdana. Tu atmosferu ćemo kreirati s dragim ljudima, a ja vjerujem i uz pomoć božićnog nakita koji vas očekuje u mojoj novoj kolekciji", poručuje Ivana.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.