Kao vodeća ideja nove kolekcije popularnog dvojca KLISAB, Power dressing možda najuspješnije sažima dojam koji ostavlja KLISAB kolekcija za aktualnu sezonu. Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić kreirali su odjeću muške forme koja, opisujući pritom žensku siluetu, evocira snagu i spremnost da je se izrazi kroz odijevanje

klisab jesen 2020

Naglašavajući struk remenjem i nabiranjem ili postavljajući akcente na tijelu metalnim piercizima u odjeći, menswear krojevi u FallFallFour dizajnerskig dvojca Klisab, iza kojega stoje kreativci Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, postali su ženstveni i odmjereno sugestivni.

 klisab jesen 2020

Dobro poznati klasični krojevi uzeti za ishodište preinačeni su u novu, skulpturalnu siluetu koja, prepoznatljivo za Klisab, predlaže dominantan dizajn odjeće zadržavajući funkcionalnost garderobe kao prioritet.

 klisab jesen 2020

Iako slojeviti, stylinzi odišu jasnoćom dizajnerske ideje, postavljajući za njih tipičan minimalizam uz maksimalizam pojedinih elemenata kao volumen ili uzorak. Patchwork i tye die su tehnike primijenjene u dizajniranju materijala, a zato što je svaki komad oblikovan ručno, on je jedinstven.

 klisab jesen 2020

FallFallFour odjeća je višesezonska, laka za nošenje i kombiniranje podjednako u aktualnoj i proljetnoj sezoni. Naglasak je na odijelima i balonerima, a uz haljine, suknje, košulje i bomberice, osvježenje u ponudi je nova veličina i nova boja pudera popularne Klisab kožne torbe s metalnim lancem. Vuneni štofovi, pamučni keperi, popelini i jeans izabrani su najčešće u paleti zagasitih boja.

klisab jesen 2020

klisab jesen 2020

klisab jesen 2020

klisab jesen 2020

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.