Kakva nas jesen očekuje kad je u pitanju nakit, najbolje nam je dočarala uvijek kreativna Anita Dujić Broadfoot. Njen nakit pod imenom Juno svake nas sezone oduševi inovativnim minimalističkim dizajnom koji uvijek pomalo stilski zaviri u vintage smjerove, što se do sada pokazao kao pun pogodak kod vjernih Juno obožavatelja.

juno nakit 2022

Juno žena voli se igrati modom i modnim dodacima te se ne boji dozvoljenih i nedozvoljenih kombinacija. Ove jeseni i zime nosi se nakit u slojevima, kao i setovi. "U toj igri mode ne postoje pravila ni ograničenja, sve je dozvoljeno dokle god je dobro izbalansirano", kaže Anita Dujić Broadfoot.

juno nakit 2022

Novom Juno kolekcijom, dizajnerica odlazi i korak dalje te se pridružuje svjetskim trendovima u stvaranju transformativnog nakita. Kombinirajući nekoliko stilova u jedan komad, ovaj nakit prilagođava se kako bi odgovarao životu ili raspoloženju žene koja ga nosi. Vintage dizajn definitvno je hit ove sezone, a srebro, zlato, rubini, garnet i svila su materijali kojima Juno ulazi u hladnije dane.

juno nakit 2022

"Komadi nakita savršen su način izražavanja. Nošenje pravog nakita može podići vaš izgled na potpuno novu razinu, bilo da se radi o ekstravagantnom prstenu, jednostavnoj ogrlici i narukvici ili suptilnim naušnicama s detaljima", objasnila nam je Anita.

juno nakit 2022

Današnje žene očekuju više od svog nakita osim lijepog dizajna. Žele da odražava njihovu individualnost, ima ugrađenu svestranost i bude spreman odigrati ulogu kreatora izgleda u bilo kojem trenutku. Upravo zato su kupci skloniji kupovini nakita koji stvara više izgleda uz samo nekoliko brzih pokreta.

juno nakit 2022

"Juno je majstor prilagodbe i uz nekoliko malih izmjena vaš dnevni look vrlo lako možete transformirati u večernji. Slaganjem nekoliko prstena u set ili dodavanjem dodatne narukvice i ogrlice, vaš izgled poprima totalno nove dimenzije", pojasnila nam je Anita.

juno nakit 2022

Fotografije potpisuje Rajna Raguž, make up i frizuru Ivica Palinić, dok je krativno vodstvo te stajling  odradila Anita Dujić Broadfoot. Juno nakit možete pronaći na web shopu www.junostudio.co,  te u koncept dućanima Kawa u Dubrovniku i Trogir Experience u Trogiru.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.