U H&M Holiday kolekciji ključni artikl je kultni smoking, a sama kolekcija inspirirana je načinom na koji se muški modni komadi mogu spektakularno osmisliti i za žene. Kolekcija spaja dugačke i vitke siluete, drapirane detalje te romantični stil sa smokingom, odjelima inspiriranim smokingom i večernjim haljinama

H&M Holiday 2023 kolekcija

U monokromatskoj paleti boja - crnoj, bijeloj i srebrnoj, ključni komadi H&M blagdanske kolekcije uključuju poznati "tuxedo bandeau", kratki sako sa šljokicama, košulju od poplina, suknje ravnog kroja te svjetlucave haljine.

H&M Holiday 2023 kolekcija

Naglašena ramena te struk, ali i fluidne linije dolaze do izražaja dok velike mašne, volani te svjetlucavi elementi daju poseban šarm svakom komadu. Hlače su dugačke, široke i pune, dok se u asimetričnim haljinama i topovima može naslutiti skulpturalno drapiranje. Od modnih dodataka izdvajaju se party torbice visokog sjaja, elegantne cipele, mašne za kosu te svjetlucavi nakit.

H&M Holiday 2023 kolekcija

"Za nadolazeću sezonu blagdana, željeli smo istražiti poveznicu između ženske i muške odjeće. Iako kolekcija sadrži jake elemente, karakteristične za smoking i sami kroj, pobrinuli smo se da je uravnotežimo gracioznim te sjajnim detaljima. 'Look & feel' je klasičan, a opet oštar no idealan za proslavu uz voljene", kaže Eliana Masgalos, dizajnerica iz H&M-a.

H&M Holiday 2023 kolekcija

Kako bi oživjela H&M Holiday kolekciju, kampanja je usmjerena na "zajedništvo", a glavni akteri su Mila Jovovich, Bobby Gillespie i Paloma Elsesser te njihove obitelji. Fotografiju potpisuje Mikael Jansson dok se za stilizaciju pobrinula Suzanne Koller.

H&M Holiday 2023 kolekcija

Kolekcija je dostupna u svim H&M trgovinama kao i na internet stranici hm.com.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.