Umorne noge u štiklama, na kojima treći žulj nestrpljivo dostiže drugi, sigurno je poznat scenarij svim ženama na kraju dugog dana ili lude plesne večeri. Potpetice su možda bile zvijezde večeri, ali stopala sanjaju o mekanim i udobnim šlapicama koje stanu i u najmanju torbicu. San? Nipošto, Rollasole balerinke stupaju u akciju

balerinkeSvima je poznat scenarij u kojima umorne noge na kraju večeri traže malo milosti te sigurno i mekano utočište u koje mogu ugodno skliznuti. To je moguće tek nakon što stignemo kući i izujemo tako divne, ali ponekad jako naporne visoke potpetice.

No, iz Velike Britanije stiže olakšanje u obliku mekanih, laganih i vrlo jeftinih balerinki "Rollasole". Za cijenu od svega 7 funti iliti 70 kuna, u plišanoj crnoj vrećici dolaze zarolane balerinke koji se mogu kupiti u crnoj, srebrnoj ili zlatnoj boji. A uskoro stiže i metalik ružičasta verzija.

Ono što ih čini još posebnijima jest činjenica da ih je moguće kupiti u automatima smještenim u restoranima i klubovima.

Za sada, na žalost, samo u Velikoj Britaniji i na Ibizi, ali preko web stranice rollasole.com dostupne su svim ženama koje svojim stopalima žele pružiti olakšanje u balerinkama koje su mnogim fashionisticama već postale nazmjenjiv party dodatak.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.