Peter Philips, kreativni direktor Chanel make-upa, za ovu se vruću sezonu odlučio poigrati toplim koraljnim nijansama, potenciranjem osunčanog zlaćanog tena i svjetlucavim efektima na koži, očima i usnama. Profinjena elegancija, bez žarkog neona i šarenila, čini Chanel posebnim ove godine

chanel make up ljeto 2012

Zvijezda Chanelove ljetne make-up kolekcije svakako je bronzer  Soleil Tan de Chanel - dizajniran je kako bi istaknuo i osvijetlio obraze i oči. Suptilne varijacije zlatne, breskve, ruže i bronce mogu se primijeniti svaka posebno za oblikovanje lica ili pomiješane zajedno kako bi se postigla ukupna toplina i blistavost. Naći ćete ga u dvije varijante – 917 Sable Rose, s više ružičastih pigmenata i 907 Sable Beige s više pješčano-bež pigmenata.

Oči naglasite pomoću dvije prekrasne nove nijanse sjenila - Ombres Contraste Duo Sable Emouvant - riječ je o duo-sjenilu koje će vam omogućiti kombiniranje smokey-eyes efekta i tople pješčane nijanse, uz dodir svjetlucavih čestica.  

Za sočne, ali prirodne usne, ovdje su nove nijanse sjajila za usne s perlastim efektom - Levres Scintillantes -  te dva ruža Rouge Coco Shine u koraljnoj boji te nude nijansi.  

Svjetlucava bronca, intenzivna koraljna i prirodna bež - tri su nove boje lakova za nokte u kolekciji Chanel Le Vernis.  

chanel make up ljeto 2012

Cijena bronzera Soleil Tan de Chanel: 406 kn
Cijena duo-sjenila za oči: 308 kn
Cijena ruževa za usne: 231 kn
Cijena sjajila za sune: 203 kn
Cijena lakova za nokte: 179 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.