Već 11 godina Ulica snova Magdalene Bešker nas uveseljava personaliziranim proizvodima, a ovog adventa prošetajte njenim čarobnim, šarenim izlogom na Europskom trgu

ulica snova magdalena besker

Svoj 11. rođendan Ulica snova je proslavila šarmantnom zimskom kampanjom koju je snimio Mislav Žabarović u centru Zagreba. Osnivačica i vlasnica Magdalena Bešker doista ima razloga biti ponosna jer je u tih 11 godina postojanja Ulica snova proširila asortiman od omiljenog Mog planera na Moj rokovnik, My business planer, My passport etui, Spomenar i razne etuije. Ove će vas godine pak oduševiti personalizirane kuglice u obliku jednoroga te personalizirane mirisne svijeće. Ako kojim slučajem to još ne znate, proizvode Ulice snova možete personalizirati izborom boje i gravure.

ulica snova magdalena besker

"Odluka da ove godina izlažemo na zagrebačkom adventu došla je prirodno. Osim toga, volim se družiti s kupcima, oduševljavaju me tople, ohrabrujuće poruke pa sam odlučila da se ove blagdane podružimo i upoznamo osobno na Europskom trgu. Čekamo vas raširenih ruku spremni učiniti poklone za vaše voljene još posebnijima personalizacijom i dozom ljubavi koja je utkana u svaki naš proizvod", ističe Magdalena Bešker, osnivačica i vlasnica Ulice snova.

ulica snova magdalena besker

Magdalena je nedavno pokrenula i brend Magbellis koji čine proizvodi za kućne ljubimce i koji će također biti dostupni za kupovinu na kućici Ulice snova. Naravno, i proizvode linije Magbellis odlikuje personalizacija, a odličan su poklon za vlasnike kućnih ljubimaca koji se mogu uskladiti sa svojim omiljenim četveronošcima. Možete birati između privjesaka za pse, bandana, mašnica, ali i kupiti savršene homemade poslastice koje će vaši ljubimci obožavati.

ulica snova magdalena besker

Ne propustite priliku i posjetite kućicu Ulice snova na zagrebačkom Europskom trgu od 26. 11. do 7. 1. i nabavite personalizirane poklone na koje nitko neće ostati imun.

ulica snova magdalena besker

Ako vam se ne skita snenim ulicama Zagreba, sve proizvode Ulice snova možete naručiti na www.ulicasnova.hr.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.