Svi imamo boljih i lošijih dana. Kada smo dobro sve ide, više-manje, po planu, no kad nismo za akciju trebamo dodatnu energiju i snažnu motivaciju. Što činiti u danima kad se ne osjećamo dobro i kad funkcioniramo sa 60% snage ili čak manje?

spinning

Odaberite neki od Body & Mind programa i navalite svom snagom! Ovakvi programi tjelovježbom i pokretom djelovat će na tijelo, a fokusiranim dahom i namjerom na um! U samo 55 minuta treninga ostvarujete bolje zdravlje i bolje raspoloženje!

Jedan od takvih programa je i Spinning, a temelji se na praćenju 5 energetskih zona (Recovery, Enduracne, Strenght, Interval, Race Day). Svaka zona varira intenzitetom i prati maksimalan broj otkucaja srca. Trening je tako efikasan, bez pretjeranog umora i izgaranja.

Kombiniraju se vožnje uz brdo, sjedećki i/ili stojećki, kao i ravne vožnje. Otpor bicikla UVIJEK definirate sami, prema osjećaju iznutra, što ovaj sat čini snažnim alatom koji utječe na tijelo i um. No kad i padnete duhom, energija i snaga ljudi koji zajedno sa vama vježbaju MOTIVIRAT će vas dalje. Vizualizacija i disanje dodatno čine Spinning sat zabavnim i efikasnim.

Broj potrošenih kalorija ovisi o više faktora, no istraživanja pokazuju da u prosjeku sudionici potroše 400-600 kalorija u 40-minutnom treningu. Upravo zato promjene na nogama i tijelu vidljive iz sata u sat!

Ako ste ikad napustili sat zbog previše koreografije ili kompliciranih pokreta, sada ćete biti zahvalni jer ovdje toga nema! Spinning vas može nježno uvesti u formu, samo budite svjesni svoje snage i fizičke sposobnosti, te je postepeno jačate.

Spinning program kreiran je kako bi potaknuo zdravlje, ali i postizanje ciljeva raznih životnih stilova bez obzira na godine, sposobnost, koordinaciju i razgibanost! Upravo zato, ovaj program, traje i popularan je već dugi niz godina.

Što čekate? Skočite na Spinner, najmestite otpor koji vam odgovora, i prepustite se instruktoru u ovoj nevjerojatnoj vožni do zdravlja.

Napomena: Spinning program u ponudi mogu imati samo centri koji koriste originalne bicikle – Spinere i imaju educirane trenere, s diplomom Spinning edukacijskog centra. Isti se nudi u 100 zemlja, u više od 30,000 fitness centara. S obzirom da se zasniva na stalnim istraživanjama, razvoju opreme, a s ciljem postizanja najboljih rezultata ne čudi da Spinning program ima mnoge zaljubljenike.

Klara Benko, obiteljski aromateraput
Centar za masažu i promociju zdravlja Penso Positivo
MoFit fitness club
www.mofit.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.