Neke od vas možda će biti toliko hrabre da potpuno promijene imidž za ludi novogodišnji party, a one druge koje vole igrati na sigurno samo će svoju kosu urediti da izgleda - nekako drugačije. Pred vama su zvjezdane ideje za najljepše (i prilično jednostavne) novogodišnje frizure. Uživajte u pripremama i zablistajte!

Nehajano povezana

coco rocha, taylor swift

Lagano povežite svoju kosu i ostavite pramenove da se nehajno igraju i padaju po vašem licu. Možete ih nakovrčati na figaro ili pustiti potpuno prirodne (bez obzira jesu li valovite ili ravne). Kanadska manekenka Coco Rocha ima klasičnu nisku punđu, lagano stisnutu, koja otkriva lice i daje dodir elegancije. Pjevačica Taylor Swift svoje je zlatne uvojke pustila da nehajno padaju na jednu stranu lice - vrlo ženstveno i romantično.

Repić

kim kardashian, blake lively

Sa šiškama ili bez njih, dugačak ili kratak, na crnu ili plavu kosu, konjski rep je uvijek sigurna i simpatična frizura, koja posebno dobro funkcionira na večernje haljine kada želite otkriti vrat, ramena i dekolte, a ostaviti kosu da se igra po leđima. Kim Kardashian apsolutno je neodoljiva s ovim repom u kombinaciji sa šiškama, a Blake Lively, kao uvijek, izgleda besprijekorno i elegantno.

Pletenice

kate hudson, kristen stewart

Svoje lice uokvirite pletenicom ispletenom asimetrično, uz jednu stranu lica prema natrag. Možete je stegnuti poput Kate Hudson ili je olabaviti poput Kristen Stewart. To je idealna party-frizura koja ide uz gotovo svaki stajling i daje vam notu romantičnosti.

Punđa

scarlett johansson, kate bosworth

Punđu možete isprobati u mnogobrojnim verzijama - asimetričnu poput Scarlett Johansson koja ju je iskombinirala s puštenim pramenom i decentim ukrasom za kosu ili kao čednu balerina-punđu za kakvu se odlučila Kate Bosworth. Želite li istaknuti nakit, ramena, vrat i oval svoga lica, punđa je idealan izbor.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.