Danas postoji puno krema s još više različitih namjena i teško je izabrati onu jednu koja će postati saveznik u očuvanju zdrave kože. Često se nađemo u začaranom krugu kupovanja i traženja idealne rutine zahvaljujući kojoj ćemo vidjeti, ali i osjetiti promjenu na koži. Svi smo to prošli ili prolazimo s više-manje istim ciljem, a to je zdrav, blistav izgled kože

ana marija sutic kiehls hrvatska

Ana Marija Šutić – Kiehl's Customer Representative

Iako je put do zdrave kože najlakši zdravim načinom života, teško je očuvati zaštitnu barijeru u svakodnevnim uvjetima u kojima se izlažemo vanjskim agresorima, stresu i da ne zaboravim svog osobnog neprijatelja broj jedan – suhom zraku. Iz tog razloga, sve se više mojih poznanika zajedno sa mnom okrenulo što prirodnijim sastojcima s dokazanom sposobnošću obnavljanja i osnaživanja kože.

NAJZDRAVIJI SASTOJCI NA JEDNOM MJESTU

Jeste li ikada čuli za manuka med? To je najčišći med koji dolazi s Novog Zelanda, a koristi se već tisućama godina u tradicionalnoj medicini u svijetu. Sadrži najjače antioksidativno djelovanje koje ojačava barijeru kože te joj pomaže da se oporavi. Osim manuka meda tu je i korijen korejskog crvenog ginsenga - biljka koja je zadužena za obnovu glatkoće, sjaj i blistavost. Čini mi se kako je Kiehl's spojio najbolje od istočnjačke i zapadnjačke tradicije u kremu Pure Vitality.

ana marija sutic kiehls hrvatska

S obzirom da sam veliki obožavatelj prirodnih sastojaka, Pure Vitality se idealno uklopio u moju rutinu njege kože. Osim što ima predivan miris koji OBOŽAVAM, krema obnavlja kožu, daje joj sjaj i ojačava zaštitnu barijeru. Ono o čemu sam i nedavno sama počela voditi računa, a Pure Vitality mi u tome pomaže, jest to da uklanja i prve znakove starenja.

Ako ste negdje već vidjeli kremu, onda sam sigurna da ste prvo primijetili drugačije pakiranje u odnosu na ostatak Kiehl's asortimana. Pure Vitality dolazi u novoj zapečaćenoj posudi iz koje ćete jednim pokretom istisnuti količinu koja vam je potrebna za primjenu što bi značilo da nećemo prijevremeno potrošiti proizvod jer smo se zaigrali i uzeli previše (iako mi se vrat i dekolte ne žale na višak kreme koji je tamo završio). Budući da je sastav kreme 99,6% prirodan, ovakav način pakiranja pomaže zaštititi i očuvati sastojke i kvalitetu formule.

ana marija sutic kiehls hrvatska

KOJA JE MOJA TAJNA KOMBINACIJA IDEALNE NJEGE?

Odnedavno mi Pure Vitality dijeli prvo mjesto s Midnight Recovery Concetrateom, mojim Svetim Gralom rutine njege kože lica. S obzirom da to čudesno plavo ulje igra ulogu u regeneraciji kože i ubrzava proces izmjene stanica, Pure Vitality ga 'zaključa' te skupa rade na obnovi i regeneraciji kože. Ne pretjerujem kada kažem kako svako jutro mogu vidjeti pozitivne promjene koje se događaju na mom licu, a najmanje što možete učiniti je svratiti po uzroke oba proizvoda u najbliži Kiehl's! 

Također, moram spomenuti ono što svi često čujemo, ali nikada zaista ne reagiramo - koža kao naš najveći organ itekako pamti sav stres i naš užurbani način života. Često pokazuje sve što joj se događa i ne može sama stajati u borbu sa svim agresorima. Iz ljubavi prema svojoj koži potrudite se pronaći odgovarajuću njegu kao što je kombinacija manuka meda i korijena crvenog korejskog ginsenga (prava anti-stres terapija za mene osobno).

ana marija sutic kiehls hrvatska

Svratite u jednu od naših poslovnica po uzorak, na konzultaciju ili analizu kože.
Čekam Vas!

Ana Marija Šutić – Kiehl's Customer Representative
Kiehl's Facebook
Kiehl's Instagram

Kiehl's prodavaonice možete naći u:
Arena Centar Zagreb,  Centar Cvjetni Zagreb, City Center One West ili City Center One Split, Supernova Zadar

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.