Iako svi željno iščekujemo toplije vrijeme, proljeće nas često ispunjava nelagodom jer nas neumoljivo podsjeća da smo predugo odgađali novogodišnje odluke povezane s redovitim vježbanjem, zdravijom prehranom i unosom tekućine. Stoga su u dermatološkim laboratorijima Elancyl osmislili inovaciju Slim Design [Kofein kompleks]3D

elancyl slim design

Elancy Slim Design [Kofein kompleks]3D ima formulaciju jedinstvenog 3D djelovanja koja uz osobno prilagođen program vježbanja i uravnoteženu prehranu čini jedinu pravu formulu za borbu s celulitom

Deset godina istraživanja u dermatološkim laboratorijima Elancyl rezultiralo je Slim Design [Kofein kompleks]3D , inovacije koja baca novo svjetlo na anticelulitne tretmane. Još bliži ženama i još djelotvorniji, SLIM DESIGN predstavlja novu dimenziju te znanstveno otkriće koje će unaprijediti borbu protiv celulita. Riječ je o prvom kompleksu za zaglađivanje neravnina na koži s trodimenzionalnim pristupom prema strukturi celulita. Po prvi puta sadrži jedinstveni sastojak biljnog porijekla, salaciju, koja djeluje izravno protiv otvrdnjavanja tkiva, jednog od glavnog uzročnika nastanka ozloglašene ''narančine kore''.

Nova dimenzija borbe protiv celulita

Elancy Slim Design [Kofein kompleks]3D donosi jedinstvenu kombinaciju tri djelatna sastojka za anticelulitno djelovanje u tri dimenzije:

[SALACIJA] DJELUJE PROTIV OTRDNJAVANJA vlakana vezivnog tkiva oko masnih stanica: koža je glatka i podatna.

[KOFEIN] DJELUJE NA RAZGRADNJU MASNOĆA u masnim stanicama od triglicerida do slobodnih masnih kiselina koje se lakše uklanjaju: masne stanice su pod kontrolom.

[BRŠLJAN] DJELUJE NA DETOKSIFIKACIJU i bržu fiziološku drenažu tkiva: koža je učvršćena.

elancyl slim design

Snaga prirodnih aduta

Potvrđena učinkovitost Elancy Slim Design [Kofein kompleks]3D zasniva se na djelovanju biljnih sastojaka: salacije, cekropije i bršljana. Salacia, čije su blagodati na organizam poznate još iz doba drevne Ayurvedske medicine u kombinaciji s bršljanom djeluje protiv otvrdnjavanja tkiva, dok još jedna drevna tropska biljka cekropija u suradnji s kofeinom djeluje na razgradnju masnoća. Poznati ukras fasada bršljan uklanja višak vode i nakupina masnoće te stimulira mikrocirkulaciju, rastvara masnoće i sprečava nakupljanje novih te je zahvaljujući spomenutim svojstvima našao svoje mjesto u jedinstvenoj Slim Design formulaciji.

Upute za korištenje

Nanosite SLIM DESIGN svako jutro na bedra, bokove i stražnjicu. Dovoljno je samo jedno nanošenje dnevno za 24-satno djelovanje. Proizvod se brzo upija, pa ne ostavlja osjećaj ljepljivosti na koži. Prvi rezultati vidljivi su već nakon 7 dana primjene. Nije za uporabu kod trudnica i dojilja.

Dostupan je odabranim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, a preporučena maloprodajna cijena je 284,75 kuna (200 ml).

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.