Nova kolekcija Martine Čičko Karapetrić i Morane Saračević najbolji je testament svim promjenama oko nas – nešto seriozniji, dark Boudoir svijet u potpunosti je naslonjen na prirodne smjene koje se događaju s hladnim danima jeseni. Bogate i valovite teksture, kreacije s printom, kao i ušivena crta zabave, štosa i humora najistaknutiji su fragmenti velike kolekcije u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled

boudoir jesen zima 2019

Nadahnute uistinu raskošnom florom i faunom, i svim tim malim, čarobnim i gotovo skrivenim detaljima koji uvjerljivije govore o životu negoli itko od nas može dočarati pričom, uistinu jedinstvene sestre Boudoir i ove modne sezone redefiniraju svoj svijet u kojem nema mjesta pojednostavljenim formama. Njihov je dizajn i u najnovijoj kolekciji prilično amorfan, ne prati crte tijela već dopušta razigranost djevojčice, ali i dekoriranost otmjene i sofisticirane žene

boudoir jesen zima 2019

Drske, drugačije, potpuno predane svojoj viziji zabavne i bajkovite ženstvenosti s dozom retro romantike, Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević od ideje do gotovog proizvoda sudjeluju u onome na što stavljaju svoju etiketu. Nova je kolekcija najbolji testament tome – nešto seriozniji, dark Boudoir svijet u potpunosti je naslonjen na prirodne smjene koje se događaju s hladnim danima jeseni.

boudoir jesen zima 2019

Tamna strana Boudoir univerzuma sve je samo ne dosadna – njihov svijet u novoj kolekciji oživljen je na dosad neviđeni način, koji će najbolje razumjeti one koje uistinu razumiju vrijednost dizajna. Onog koji ne ograničava, koji slavi slobodu stvaranja, kretanja i slavljenja žene. Junakinje 21. stoljeća.

boudoir jesen zima 2019

Lagani i pomno osmišljeni valovi u bogato teksturiranim kreacijama, print komadi koji izazivaju pozornost na prvi pogled, kao i ušivena zabavna crta autoironije i finog, građanskog humora najistaknutiji su fragmenti velike kolekcije koju je već moguće razgledati i, potpuno očekivano, zaljubiti se, u njihovom ateljeu i showroomu u zagrebačkoj Radićevoj ulici.

boudoir jesen zima 2019

boudoir jesen zima 2019

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.