Imajući na umu jedinstvenost, ali i simboličnu te estetsku vrijednost zaručničkog prstena, modni dvojac eNVy room upustio se u novu avanturu i, u suradnji je sa ZAKS-om, dizajnirao posebnu kolekciju nakita

envy zaks zarucnicko prsenje

Već dugi niz godina, još otkako su 2012. predstavili prvu cjelovitu bridal kolekciju na našim prostorima, modni studio eNVy room slovi kao nezaobilazna postaja mnogih budućih mladenki kada je u pitanju odabir vjenčane haljine, a svake godine ponuda biva nadopunjena s 50 ili više novih modela. Stoga nimalo ne čudi što se modni dvojac odlučio okušati i u dizajniranju zaručničkog prstenja.

envy zaks zarucnicko prsenje

"Suradnja sa ZAKS-om nam je bila zadovoljstvo i veliki izazov. Mnogo smo toga trebali naučiti o tehnikama proizvodnje prstenja koje nisu nimalo jednostavne. Nit vodilja kod osmišljavanja bio je jedan od prepoznatljivih elemenata eNVy room dizajna, a to su mašna i satenska vrpca s kojom smo oblikovali razne motive. Želja nam je bila izraditi nešto elegantno i vječno, ali i s malim pomakom kako bismo dobili zaista unikatan prsten koji dolazi u 4 varijante boja i koji će zadovoljiti ukus svake žene", izjavili su dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović koji su, osim zaručničkog prstenja, dizajnirali i narukvicu te broš koje, u svim varijantama ponuđenih boja, također možete pronaći u ZAKS-ovim prodavaonicama.

envy zaks zarucnicko prsenje

Dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, u suradnji je sa ZAKS-om, osmislili su dizajn za tri jedinstvena zaručnička prstena ukrašena prepoznatljivim motivima mašne i satenske vrpce, elementima koje dizajneri često rabe kreirajući svoje šarmantne i ženstvene modne kolekcije i koji čine neizostavni dio eNVy room estetike. Profinjeno, elegantno i vrlo decentno, zaručničko prstenje s potpisom poznatog modnog tandema izrađeno je u četiri varijante boja, popularnoj rose gold nijansi te klasičnim bojama bijelog i žutog zlata, uz dodatak neodoljivog dijamanta - nezamjenjivog dragog kamena koji simbolizira vječnost i prkosi vremenu.

envy zaks zarucnicko prsenje

"Ući u glavu dizajnera te sve njihove zamisli pretočiti u nakit bio je vrlo izazovan zadatak. Spajanje njihove ideje s tehnološkim rješenjem nije nimalo jednostavno, no u slučaju suradnje eNVy rooma i ZAKS-a smatramo da je finalni produkt ispao savršeno. Zajedničkim smo snagama izradili zaručničko prstenje koje je decentno, s lakoćom nosivo, a ujedno i prepoznatljivo po detalju mašne, upravo onako kako su ga dizajneri i prvobitno zamislili", izjavili su iz ZAKS-a te dodali kako se prstenje radi tehnikom lijevanja od 3 ili 4 komada koje majstori zlatari ručno obrađuju i slažu u cjelinu te na koncu ugrađuju i ono najvrednije - dijamant. Svaki prsten može se, ovisno o željama klijenta, izraditi u kombinacijama boja bijelog, žutog i crvenog zlata. Također, želje klijenta uvažavaju i kada je u pitanju veličina, kvaliteta ili boja samog dijamanta. Prstenje se radi od 18 ct. zlata ili 750 /1000 čistoće.

envy zaks zarucnicko prsenje

envy zaks zarucnicko prsenje

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.