Želite li uz zvukove jazza, soula ili funkyja uživavati uz čašicu razgovora o arhitekturi i dizajnu svakako posjetite novootvoreni koncept bar KÔTA. Ako vam još kažemo da će vas tamo dočekati vrhunska vinska karta i debela hladovina, možete li odoljeti?

vina knjigeU Medulićevoj 20 u Zagrebu, u sklopu knjižare za arhitekturu, graditeljstvo, dizajn i fotografiju UPI 2M BOOKS otvoren je prvi koncept bar u Hrvatskoj usmjeren ka popularizaciji i promicanju arhitekture i ostalih graditeljskih umijeća.

Promocijama knjiga, novih proizvoda, stručnim predavanjima i okruglim stolovima KÔTA okuplja stručnjake, ali i sve ostale ljubitelje prostornih i graditeljskih aktivnosti kojima je projektiranje i uređenje prostora blisko, zanimljivo ili potrebno.

Osim probrane ugostiteljske ponude, ovdje će posjetitelji moći uz kavicu ili koje drugo piće pregledati stručne časopise i knjige iz područja arhitekture, graditeljstva i dizajna.

Kao posebnost izdvaja se veliki izbor besplatnih stručnih kataloga koji sadrže aktualnosti i novitete iz svijeta arhitekture, dizajna i graditeljstva, a mogu poslužiti kao izvor ideja ili informacija o pojedinom proizvodu ili brendu.

Prostrana dvorišna terasa s prirodnom hladovinom zelenila i pogodnosti poput bežičnog interneta i mogućnosti korištenja prostora za različite evente, koncerte i glazbene slušaonice KÔTU čine primamljivom destinacijom tijekom cijelog dana i večeri.

Uz vrhunsku vinsku kartu i odabrane pivske okuse u KÔTI se njeguju zvuci jazza, funkya, soula, be bopa i ambienta. Otvorenje café bara KÔTA je raznolikim sadržajima i ponudom obogatilo stručnu, kao i društveno-kulturnu ponudu Zagreba.

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.