Pozivamo vas na nezaboravno žensko druženje - blagdanski Make-up party - u novootvorenim prostorima prekrasne beauty oaze Endermo Studio&Institut. Očekuje vas niz uzbudljivih sadržaja - od analize blagdanskih make-up trendova, preko besplatnog šminkanja i savjeta, do poklona koje ćete obožavati

chanel blagdanski look 2011

U četvrtak, 1. prosinca u 18 sati, pridružite nam se na veselom ženskom druženju u prostorima beauty oaze Endermo Studio&Institut, u zagrebačkoj Heinzelovoj 4.

Pozivamo vas na blagdanski Make-up party na kojem ćete saznati sve o ovogodišnjim svečanim - božićnim i  novogodišnjim make-up trendovima. Beauty savjete dat će vam poznata make-up artistica, ujedno stručna kolumnistica portala Femina.hr, Irena Herceg Gojić, koja će neke sretnice ujedno i našminkati kako bismo na licu mjesta vidjeli što je IN od party make-upa ove blagdanske sezone.

Također, vidjet ćete prezentaciju egzotične i ljekovite HATMA masaže koju će vam predstaviti stručnjakinje Endermo Studio&Instituta - Renata Peterle i Dijana Prtenjača.

Osim svega ovoga, one čitateljice koje budu sretne ruke očekuju i pokloni iznenađenja, a sve vas razveselit ćemo i poklon bonom s popustom koji samo morate isprintati kako biste ga realizirale.

Dakle, ovdje možete preuzeti svoj bon s 50% popusta na paket beauty usluga u Endermo Studio&Institutu. Bon ujedno vrijedi kao pozivnica za party (1. prosinca u 18h), a iskoristiti ga možete do 31. prosinca. 2011.

Preuzmite popust za beauty tretmane

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.