Koliko dugo već tražite vrhunsko odredište za ljetovanje? Mjesto koje će ispuniti sve vaše ljetne čežnje i očekivanja vrućih dana, kao i nezaboravnih noći. Potrazi je došao kraj jer na prelijepoj dalmatinskoj šljunčanoj plaži čeka vas Mistral – pomalo drukčiji Beach Club na Jadranu 

mistral beach club

Godišnji odmor je pravi trenutak da sebi ugodite, da se opustite, napunite baterije i pripremite se za nove jesenske izazove. Upravo zato važno je pronaći mjesto koje će ispunuti sve vaše želje – od odmora, opuštanja, plaža do glazbe i gastro delicija. Vaša savršena oaza zove se Mistral – pomalo drukčiji Beach Club na Jadranu.

mistral beach club split

S jedne ćete strane pronaći šljunčanu plažu s lijeve i desne strane palube koja nudi kratak i jednostavan pristup i doslovno vas vodi u hladno more. S druge je strane paluba s ležaljkama i kabanama. Gosti Radisson Blue Resort & Spa naravno mogu besplatno uživati u udobnim ležaljkama. Ali barem si jednom priuštite jednu od natkrivenih oaza za opuštanje, kabanu – koja ima ono nešto. Tako ste usred svega, a opet izolirani. Ispred vas je more, gotovo da ne morate ustati do njega, lijevo i desno savršeni kokteli i pića, a iza leđa glazba koja poziva na ples.

mistral beach club split

Polako osjećate kako vam se baterije pune, ali nešto još nedostaje za cjelokupni ugođaj. Tako je – odgovarajuća zakuska. Jedan pogled na kartu jela i pića dovoljan je da zadovolji sve potrebe. Želite li Mistral Chicken Ceaser Salad ili radije alternativu s kvinojom? Ako ste gladniji, možete odabrati i jednu od brojnih vrsta pizze. Ili pečenu hobotnicu. Mediteranski užitak za nepce je unaprijed programiran. Ali i patlidžane à la Mistral svakako vrijedi kušati. Želite li ipak nešto slatko, najbolje bi bilo naručiti odabir hladnog voća. Restoran s barom otvoren je za svakim danom između 12 i 18 sati.

mistral beach club

A sada se pitate čime zaokružiti obrok. Pjenušac? Lagano bijelo vino iz Hrvatske, Italije, Novog Zelanda ili radije Francuske? Na vama je odluka jer ne možete pogriješiti. Uživajte, život je prekratak da biste pili loše vino.

mistral beach club split

Za glazbeni ugođaj pobrinut će se DJ-evi s iskustvom koji "puštaju" prave poslastice, od R’n’B-a, funka i diskozvukova do deep housea, jazz melodija i zvukova za čilanje – za svačiji ukus nešto. Baš da se pripremite za happy hour i koktele. Možete birati želite li klasično miješano piće ili radije ledenu inačicu. A što kažete na nešto sasvim drugo?

mistral beach club split

Kokteli s potpisom jamče jedinstven užitak u paru uz nezaboravan ljetni ugođaj i vrhunske lokalne arome. Preporučujemo vam Radisson Ginger Fizz 100 ili Dalmatian Paloma 90! Možete birati. Ne brinite, nećeš pogriješiti.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.