Hotel Monte Mulini našao se na ovogodišnjoj listi najboljih hotela najprestižnijeg svjetskog putničkog časopisa Condé Nast Travelera čime je još jednom potvrđen njegov izniman status i izvan granica Hrvatske. Reader's Choice Awards za Maistrin hotel Monte Mulini predstavlja iznimno dostignuće i posebno cijenjeno priznanje upravo zato što je dobiveno na temelju glasova čitatelja kojih je ove godine bilo više od 128.000

monte mulini

Condé Nast Traveler osnovan je 1987. godine i predstavlja jedno od najpouzdanijih imena u području putovanja. Časopis se temelji na jednostavnom, ali revolucionarnom principu: „Istina o putovanju." S ciljem doživljavanja svijeta točno onako kako ga doživljavaju njihovi čitatelji, dopisnici putuju anonimno i sami snose troškove za razliku od mnogih srodnih publikacija koje često prihvaćaju besplatan prijevoz i smještaj. Ovakav princip omogućuje iskreno, pošteno izvješćivanje o svim aspektima industrije što čini ovaj časopis najuglednijim i najpouzdanijim izvorom informacija.

monte mulini

Vrijedi podsjetiti da je hotel Monte Mulini na ovogodišnjim danima hrvatskog turizma drugu godinu za redom proglašen najluksuznijim hotelom, dok mu je ugledni svjetski portal TripAdvisor dodijelio Certificate of Excellence Award, certifikat kojim se nagrađuje izvrsnost u turističkoj i uslužnoj industriji u cijelom svijetu, a dodjeljuje se samo objektima koji postižu izvanredne ocjene gostiju na TripAdvisoru.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.