U avanturi života poznate novinarke i urednice Ivane Paradžiković, francuski brend IZIPIZI pokazao se kao idealan suputnik, a u svojoj zimskoj kolekciji ima modele kojima je teško odoljeti

ivana paradzikovic izipizi sjeverno more

Ivana Paradžiković, novinarka i urednica, ali i strastvena putnica, otisnula se u novu turističku avanturu, a ovaj put za destinaciju je odabrala Sjeverno more, odnosno Njemačku. Gradovi Hamburg, Cuxhaven te otoci Helgoland i Dune na Sjevernom moru gdje svake godine, od studenoga do siječnja, ženke sivih tuljana na svijet donose svoju mladunčad samo su neke od egzotičnih lokacija na putovanju, koje svojom ljepotom oduzimaju dah. Imala je priliku kakva se ne pruža često, svjedočiti rađanju divljeg života. Tuljani su ovdje dobro zaštićeni i posjetiteljima je zabranjeno približavanje na manje od 30 metara, no često se dogodi da oni priđu vama pa je doživljaj susreta s tim divnim životinjama nešto što pamtite cijeli život.

ivana paradzikovic izipizi sjeverno more

Sjeverno more, rubno more Atlantskog oceana privlači svojom nestvarnom ljepotom i bioraznolikošću, ali klimatski uvjeti u zimskom periodu ipak zahtijevaju dobru opremu. Kao savršen izbor pokazale su se IZIPIZI Glacier naočale predviđene za bezbrižno uživanje u svakoj situaciji, po kiši, snijegu, vjetru ili jarkom suncu. Sa svojim odstranjivim štitnicima od umjetne kože i lećama 4. kategorije koje se odlikuju stopostotnom otpornošću na UV zračenje, štite vaše oči od hladnoće, snijega i intenzivne svjetlosti na vrhovima planina. 

ivana paradzikovic izipizi sjeverno more

Francuski brand IZIPIZI u svojoj ponudi ima i model Sun Snow koji se osim svoje važne zaštitne uloge može pohvaliti i vrlo modernom estetikom, što je razlog zašto se brojni zaljubljenici u zimske radosti odlučuju upravo za njih. Posebno dizajnirano duplo staklo i potpuna ventilacija sprječavaju pojavu zamagljivanja, ne umanjujući pritom elegantan i sofisticiran izgled ovog modela.

ivana paradzikovic izipizi sjeverno more

Svi znamo koliko je teško nakon putovanja regulirati navike spavanja, a jedna od novosti koju nam IZIPIZI donosi je nova IZIPIZI Sleeping kolekcija. Naime, IZIPIZI je zajedno s optometrijskim istraživačem, razvio revolucionarno rješenje, koje na prvu zvuči upravo nevjerojatno, naočale za spavanje. Zahvaljujući GoodNight© tehnologiji , SLEEPING leće blokiraju umjetno svjetlo i pokreću prirodnu proizvodnju melatonina. Kao rezultat, cirkadijalni ciklus vašeg tijela vraća se u puni prirodni zamah, tako da brzo utonete u okrepljujući san. 

ivana paradzikovic izipizi sjeverno more

Vjerujemo da je Ivani ovo putovanje promijenilo život, baš kao što je i ona svojom hrabrošću promijenila živote mnogima, ali i da je IZIPIZI uljepšao trenutke koje želiš pamtiti u starosti, one zbog kojih se "osjećaš živim, u kojima nema ni jučer ni sutra. Samo sada".

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.