Švedski beauty-tech brend FOREO, poznat po revolucionarnom pristupu ljepoti, slavi Međunarodni dan žena do kraja tjedna uz odlične ponude koje će biti dostupne do 12. ožujka na Douglas, Martimex, Sancta Domenica, FABU Spot, Tehno Mag i Rox Beauty prodajnim mjestima i webshopu

foreo dan zena popusti

U mjesecu koji slavi žene, FOREO se prisjetio brojnih inovatorica i revolucionarki koje su značajno unaprijedile naše živote, a jedna od njih je Maria Beasley, koja je osmislila novi dizajn čamaca za spašavanje. Njezin izum je 1912. godine spasio više od 700 putnika Titanica,  a uz njega je osmislila i patentirala i brojne druge. 

Nebrobojna tkanina koju je osmislila Stephanie Kwolek spasila je tisuće života, Ada Lovelace zaslužna je za prvi algoritam, a zahvaljujući izumu filmske dive Hedy Lamarr danas svi uživamo u blagodatima wirelles mreže. 

foreo dan zena popusti

Igor Spina, generalni menadžer FOREA za Južnu Europu: "FOREO od prvog dana izaziva status quo i posvećen je razvijanju inovacija koje korisnicima donose najnaprednije beauty tretmane. Žene su zaslužne za brojne revolucionarne ideje, inovacije i izume koji su zauvijek promijenili svijet u kojem živimo, zbog čega FOREO danas, ali i svaki dan, slavi njihovu neustrašivu viziju budućnosti."

foreo dan zena popusti

Povodom slavlja ženske snage, upornosti i kreativnosti, FOREO je pripremio brojna beauty iznenađenja. Po posebnim cijenama će biti dostupni i najprodavaniji uređaji BEAR, UFO 2 i LUNA 3 plus, koja će vam osigurati najbolju njegu kože i nezaboravno skincare iskustvo. 

FOREO ponude dostupne su do 12. ožujka na Douglas, Martimex, Sancta Domenica, FABU Spot, Rox Beauty i Tehno Mag prodajnim mjestima i webshopu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.