Ljepota i zdravlje kože je briga svih žena. L'OCCITANEOV laboratorij predstavlja nove proizvode iz kolekcije Aromakologija: linija proizvoda za balans tijela sa 100% prirodnim revitalizirajućim mirisom koji koži daje novu energiju i vitalnost

LOccitane_aromakologija_cijela

L’OCCITANE brine za zdravlje i ljepotu kože stoga navodi pet koraka do uspostave balansa tijela u kojima su ujedno i predstavljeni novi proizvodi. Prije nanošenja bilo kojeg njegujućeg proizvoda savjetuju da prvo upotrijebite Piling gel za tuširanje – pročišćavanje i balans. Nakon što ga isperete, opustite se u toploj mirisnoj kupelji u koju dodajte Vrećice za kupku za balans tijela. Potom uklonite sve nečistoće s lica Pročišćavajućom maskom za balans kože lica. Toplina kupke otvorit će vaše pore. Prije nego završite vaš ritual kupanja upotrijebite Crni sapun za pročišćavanje i balans tijela koji će vam pomoći ukloniti nečistoće i obnoviti teksturu kože. Dobro osušite kožu i kružnim pokretima nanesite Masažnu kremu za balans tijela koja će opskrbiti kožu kisikom te joj podariti zdravi sjaj.

LOccitane_aromakologija_cijela1

Korištenjem pročišćavajuće maske za balans kože lica put je trenutno vidljivo ujednačena za 88%- Nakon mjesec dana korištenja pore su vidljivo sužene za 73%.

Crni sapun za pročišćavanje i balans tijela očisti kožu za 90%, a nakon mjesec dana korištenja koža je vidljivo blistavija za 80%.

LOccitane_aromakologija_cijela2

Cijene:

Masažna krema za balans tijela 200 ml - 281,10 kn kn

Piling gel za tuširanje – pročišćavanje i balans 250 ml - 124,50 kn

Pročišćavajuća maska za balans kože lica 75 ml - 172,70 kn

Vrećice za kupku za balans tijela 100 g - 192,80 kn

Crni sapun za pročišćavanje i balans tijela 170 g - 176,70 kn

Revitalizirajući gel za pranje ruku i tijela 240 ml - 116,50 kn

Revitalizirajući losion za njegu ruku i tijela 240 ml - 172,70 kn

Opuštajuće ulje za kupku 250 ml - 176,70 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.