Lancôme predstavlja svoj novi parfem za žene, Idôle, uz novo lice ovog brenda koje ga savršeno utjelovljuje – američku glumicu, pjevačicu i modni autoritet, Zendayu Coleman

lancome idole

Raskošan i blag, svjež i zavodljiv, Lancôme Idôle je miris samopouzdanja i ženstvenosti uz koji ćete pokoriti svijet. On utjelovljuje novu originalnu viziju uspjeha – viziju koja ne razjedinjuje svojim prkosom konvenciji, već ujedinjuje i nadilazi je. Uz to, bočica za Idôle, koju je osmislio arhitekt i industrijski dizajner Chafik Gasmi, odaje počast tehničkom razvoju i inovacijama. Naime, bočica mirisa debljine svega 15 mm jedna je od najtanjih u svijetu.

lancome idole

Novi mošusni i cvjetni chypre miris stvorile su tri parfumerke: Shyamala Maisondieu, Adriana Medina i Nadège Le Garlantezec. Esencija ružinih latica iz održivog uzgoja u turskoj provinciji Isparta ekskluzivno je proizvedena za Lancôme. Uz vrtne ruže uzgojene u Francuskoj, savršeno se uklapa s notama bergamota, kruške i španjolskog jasmina iz Indije te donosi dašak "čistoće i sjaja" uz koji svaka žena može započeti svoju priču.

lancome idole

"Iznimno mi je drago što predstavljam ovaj novi parfem Lancôme. Idôle je miris sa značenjem. Sviđa mi se što je svjež i lagan. Izbirljiva sam kada je riječ o parfemima, a Idôle miriše apsolutno neodoljivo i stoga ga obožavam", izjavila je glumica i pjevačica Zendaya Coleman, koja je zaštitno lice mirisa. Françoise Lehmann, predsjednica globalnog brenda Lancôme, poručuje: "Uzbuđeni smo što smo uspjeli stvoriti miris za novu generaciju žena koje propituju status quo, oslobađaju se tradicije i mijenjanju pojam uspjeha. Ta nova samouvjerenost koja ih povezuje i uz koju rastu potiče ih da ljestvicu svaki put podižu sve više. Lancôme strateški lansira miris Idôle i iznimno nam je zadovoljstvo svijetu ga predstaviti uz Zendayu."

lancome idole

Idôle je dostupan u nekoliko bočica koje možete ponovno napuniti (25 ml, 50 ml i 75 ml) na malim fontanama parfema – “La Recharge” – kojima će biti popraćen na odabranim prodajnim mjestima.

Idôle dolazi u parfumerije 22. kolovoza 2019.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.