Jellyfish In Space food & cocktail bar, koji donosi omiljene okuse fusion Azije s elementima latinoameričke kuhinje, odsad u ponudi ima jedan od najpopularnijih obroka današnjice upotpunjen koktelima s originalnim potpisom

jellyfish in space food cocktail bar brunch

Dnevni izlasci subotom posljednjih su godina postali izrazito popularni na području grada Zagreba, a tome svjedoči i porast gastro lokacija koje su upotpunile svoje ponude raznim delicijama. Osim klasičnih ručkova i večera, visoko na ljestvici omiljenih obroka smjestio se i brunch. Kombinacija doručka i ručka koja se po prvi puta pojavila u 19. stoljeću na području Engleske, a ubrzo nakon toga proširila cijelim svijetom i postala sinonim za dnevnu zabavu. Neizostavan je dio brojnih kultnih filmskih scena, veže se uz dnevna druženja vikendom te slovi kao dio dana u kojem je "dozvoljeno" utažiti žeđ koktelom. 

jellyfish in space food cocktail bar brunch

Zagrebačka gastro scena svako malo postane bogatija za neko novo mjesto, no zaljubljenici u dobre zalogaje vjerno se vraćaju poznatim lokacijama. Jedna od takvih je i Jellyfish In Space food & cocktail bar, koji donosi omiljene okuse fusion Azije s elementima latinoameričke kuhinje i dozu zabave u užurbanu svakodnevicu.

jellyfish in space food cocktail bar brunch

Misao vodilja i vječita inspiracija spomenute zagrebačke gastro oaze je svemir jer je velik i raznolik, nije dosadan, a u njemu, baš kao i u Jellyu, događa se uvijek nešto novo. Na dnevnoj bazi trude se biti inovativni i kontinuirano Zagrebu pružati nešto novo i zanimljivo. Tome svjedoči i činjenica da non stop rade na ponudi hrane, pića i programa, kojima privlače domaće i strane goste. Zagreb poput svake svjetske metropole mora živjeti svaki dan, a ne samo vikendom. 

jellyfish in space food cocktail bar brunch

Tako je ponedjeljkom na programu stand-up komedija, a utorak je tematski - od live svirki do taco tuesdaya. Srijeda je rezervirana za all you can eat sushi, dok se četvrtkom održavaju tematske live svirke koje donose zvukove određenih krajeva. Novitet koji su posljednji uveli je subotnji brunch & cocktail party, kojim će omogućiti da se prisutni opuste i zabave tijekom dana i druže nakon napornog radnog tjedna.

jellyfish in space food cocktail bar brunch

Tomislav Sulić, vlasnik Jellyfisha i poznati hrvatski mixolog spremio je nekoliko noviteta od kojih se posebno ističu: bubbly kokteli - kokteli na bazi pjenušaca, bites - zalogaji inspirirani sushijem i tartarima te brunch & bubbles - novi dnevni party inspiriran američkim brunchevima i ljetnim afterima. Meni obiluje delikatesama kao što su: losos canape – kombinacija tramenzzino canapea, krem sira i limuna, podloge od lososa mariniraniranog u kopru te mladog luka na vrhu,  canape od povrća i piletine kao spoj okusa naglo preprženog povrća na ljubičastom luku sa začinima, gljiva, piletine i neizostavnog sira. 

jellyfish in space food cocktail bar brunch

Tu su i neizostavne rice cakes kozica i rice cakes tuna čiji je glavni sastojak panirana sushi riža, oblikovana na rice cake oblike, obogaćena dodacima kao što su tartar od tune, tartar od kozica, Jelly mayo umaka, sriracha i raznih začina. Gunkan je napravljen od sušenih rajčica, feta sira, kaparija i prženog lososa s rižom oblikovanom u nigiri s dodatkom krastavca izrezanog na trakice, a na tanjure donosi okuse Dalekog istoka.

jellyfish in space food cocktail bar brunch

Više novosti i informacija o aktualnim ponudama i programima nalaze se na službenom Instagram i Facebook profilu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.