Temeljem odluke generalnog direktora luksuznog koncerna LVMH, Bernarda Arnaulta, od danas francuski pogoni glasovitih beauty brendova - Diora, Guerlaina i Givenchyja - započinju proizvodnju hidroalkoholnog sapuna za potrebe javnog zdravlja

lvmh, covid 19

Lijepa vijest o solidarnosti i društvenoj odgovornosti stiže iz Francuske - generalni direktor luksuznog koncerna LVMH grupe, Bernard Arnault, donio je odluku da se određeni pogoni kozmetičko-parfemskih brendova Diora, Guerlaina i Givenchyja stavljaju na raspolaganje za proizvodnju dezinfekcijskih sredstava, preciznije hidroalkoholnog sapuna za potrebe borbe protiv pandemije COVID-19.

Ovo hidroalkoholno dezinfekcijsko sredstvo počinje se proizvoditi u velikim količinama, u ponedjeljak, 16.3.2020., te kreće u opticaj preko francuskih vlasti, koje će njime opskrbiti sve bolnice i medicinske ustanove.

Cilj je smanjiti rizik od zaraze te pomoći medicinskom osoblju u borbi protiv virusa. LVMH će proizvoditi ovaj dezinficijens dokle god potreba za njim bude postojala, a širenje zaraze dovedeno pod kontrolu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.