H&M-ova najnovija suradnja je glamurozan i živahan projekt nastao u partnerstvu s pravom ikonom stila – legendarnom američkom dizajnericom, poduzetnicom i manekenkom Iris Apfel. Kolekcija Iris Apfel x H&M slavi 100. rođendan jedinstvene kreatorice stila. Kolekcija izgleda senzacionalno i, naravno, želimo sve!

hm iris apfel kolekcija

Iris Apfel poznata je po specifičnoj modi, žestokoj individualnosti i smjelim odjevnim kombinacijama. Ona zastupa ideju da stil i inspiracija mogu doći odsvud i od bilo koga bez obzira na cijenu. Inspirirana jedinstvenim pečatom Iris Apfel i više-je-više estetikom, kolekcija Iris Apfel x H&M nudi asortiman zadivljujućih komada dizajniranih za svakoga. Odjeća i dodaci stvoreni su u čast nepokolebljive neovisnosti i originalnog osjećaja za stil Iris Apfel.

hm iris apfel kolekcija

Kolekcija sadrži razigrani miks tekstura, uzoraka i krojeva. Ključni odjevni predmeti uključuju jacquard odijelo s vezom peapod i bisernim graškom, voluminozni sako od tila s volanima te suknju i bluzu u slojevima u zadivljujućem printu cvijeta irisa. Duga nevjerojatnih, živih boja — kanarinsko žuta, smaragdno zelena, blistavo ljubičasta, živopisna tirkizna, narančasti zalazak sunca — oživljavaju odjeću. Osmišljena je i linija nakita i dodataka kako bi nadopunila garderobu. Uzimajući inspiraciju iz ljubavi Iris Apfel prema slojevitosti i naklonosti prema zdepastim statement komadima, dodaci izvlače mnoge teme, uključujući biljke, životinje i blago iz drugog svijeta.

hm iris apfel kolekcija

"Mislim da je H&M nevjerojatan i apsolutni pionir u svom području – što volim! Volim raditi visoku modu po pristupačnim cijenama, što je H&M svladao!" izjavila je o ovoj suradnji Iris Apfel.

hm iris apfel kolekcija

"H&M je privukao rad s Iris zbog njezina poznatog eklektičnog ukusa i njezinog utjecaja u modnoj zajednici. Ona utjelovljuje osobni stil – stil koji je i prekrasno kitnjast i eklektičan, kao i potpuno bezvremen. Ona pokazuje što je moda: ona je sredstvo za izražavanje sebe, tko ste ili želite biti i način za zabavu. Ona je prava inspiracija", kaže o ovoj suradnji H&M-ova kreativna savjetnica Ann-Sofie Johansson.

hm iris apfel kolekcija

Kolekcija će biti dostupna na hm.com od 31. ožujka 2022.

hm iris apfel kolekcija

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.