Užurban život, dugo radno vrijeme i stajanje na nogama cijeli dan ostavlja nas u bolovima. Većinom je krivac neudobna obuća. Kako bi nam bezbolno prošao dan, ali i za uživanje u šetnjama, Högl Shoe Fashion ima rješenje

HoglShoeFashion_moda_cijela

Austrijski brend Högl Shoe Fashion posebnu pažnju pridaje inovativnim rješenjima koja jamče maksimalnu udobnost pri svakom koraku. Upravo je takva Butterflight kolekcija, izrađena u revolucionarnoj SACCHETTO tehnologiji koja omogućuje jedinstvenu arhitekturu gazišta cipele i težinu od svega 160 grama.

Ove sezone Högl u svojoj Butterflight kolekciji donosi niz poželjnih modela, osobito kada su sandale u pitanju. U kolekciji dominiraju pune pete i ravne platforme koje će osigurati ugodan hod i udobnost čak i prilikom dugog stajanja, a pritom nije zanemarena elegancija i ženstvenost. Mnogo je fine brušene kože u pastelnim tonovima koji su kao stvoreni za isticanje preplanule puti, a posebni detalji poput Swarovski klistala ili metalnih ukrasa zaokružuju ovu privlačnu modnu priču. Lake kao pero, izuzetno mekane i fleksibilne Butterflight cipele su nadahnuće za cjelodnevno hodanje.

HoglShoeFashion_moda_cijela1

HoglShoeFashion_moda_cijela2

HoglShoeFashion_moda_cijela3

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.